Iman Ariana is Hi-5

12:30:00 AM




IMAN ARIANA BT KAMARUDDIN - 09102010@7.25PM


Today is the day..hehe..Hari ni 9/10/2015 genap la umo kakak Iman 5Taun..Dah anak dara sgt..dh pndai mcm2..mulut haih pot pet pot pet..kalau tanya soalan mesti nak jawapan yang pasti..dia xnak jawapan yang ntah, xtau, @ ikutlah..dia nak exactly jawapan..yg kadang2 mama pun pening how to explain..haha

Bila mama rajen melayan dia buat homework

Lagi setahun kakak dah nak standard 1..haih sekejap je..mama rse bru je kawen nga abah awak,,hehe..kakak sgt bagus..baik..mmg dgr ckp cuma satu je yg mama x tahan nga kakak nie..manja sgt..kuat merajuk..kuat menangis..emotional..haha..ckp kuat² x blh..marah x blh..mcm mama je..hihi


Cari kutu adik..padahal rambut adik tue kalau kutu berjalan pun boleh nampak..hahaha

seorg kakak yg baik..adik buat ape pun biar je..tarik rambut biar..just ckp mama tgk la adik nie tarik rambut kakak..dia rilek je x balas ke ape..kdg² awak nie good sgt lah kakak..sometimes awak kne balas ok..haha..tp klau adik gigit dia nanges..huhu..adik plak hurmmm pening pale mama.. ;)tp dia suke sgt panggil adik hey budak kecik..haha..eh si gemok nie makan je..pastu buat sepah..haha..dia marah sbb lpas tue dia yg kne kemas..hihi


Dengan sepupu2 masa raya haji kat kampung..she love kampung very muchhhhh ;)

Mama's little helper..Ya Allah ringan tulang sgt..suke tolong mama..ada satu nie yg dia selalu ckp.,like always everyday.."Nanti kakak dh besar, mama rilek je baring2 tgk tv..kakak masak, abah sidai baju, adik vaccum" haha sweet sgt lah..dh pndai angkat baju sndiri kat ampaian masukkan dlm almari dia..dh pndai lipat baju even x kemas sgt..dh blh basuh pinggan tp mama x bg sgtlah..sebijik pinggan dia blh la basuh buat hilang ngidam dia..haha..mcm2 lg dh pndai buat sndiri..mama so blessed to have u kakak..


Wefie!!!

Sejak ada adik nie dia mmg kurang sgt dpt perhatian mama..selalu mengalah..berebut mainan as usual adik akan dpt..pastu buat muka..haha..pandai layan adik..kakak yg penyayang..sometimes mama akan ada pillow talk dgn dia..haih rse mcm awak nie bsar sgt dh tp mama still muda..kahkah..


Mama doakan semoga kakak berjaya dunia dan akhirat..dimurahkan rezeki..diberi kan akal yg waras dan otak yg bijak utk membezakan buruk dan baik..semoga kakak jadi anak yg membahagiakan mama dan abah..kakak cinta hati pertama mama dan abah..even skrg kakak kurang dpt perhatian tp kakak tetap sentiasa dlm ingatan mama..Mama sayang kakak walau selalu kene marah..marah sbb mama sayang..mama nak kakak baik..touching plak mama..haha..well, HAPPY BIRTHDAY KAKAK!!!





"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

You Might Also Like

1 kata cinta

  1. happy birthday kakak iman yg ayu, sweet lg sopan santun berbudi bahasa ni, lain sgt nk compare ngn maknye,
    eh? ayat yg last tu bukan wish, ekekekek...

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥