Last Day ♥



Salam semua..

Hari nie hepi sgt sbb last day keje dah..esok dah start maternity leave utk 3 bulan..sampai lepas raya..weehuuuuuuuuuu

seronoknye dok kt kampung lelama..hehe..encik suami jadi orang bujang ler kat cnie..skrg dah 37weeks 6days..lagi  15 hari utk due 5/6..klau ikut kakak iman dulu 3 hari sblom due dia kuar..adik baby nie mama x tau cemana ragam plak..tp seronok betol dok dalam perut mama ye..ombak sana ombak sini..senget² perut mama nie..sampai ke hujung dok korek² perut mama..sabar ye..kang dah sampai kampung boleh kuar dah..opssss bg mama 7,8 hari ke..nak makan puas² dulu..hehe..tp klau boleh kuar la awal bulan 6 nanti..hujung² bulan nie nanti lambat sgt la plak nk sambut bufday..haha

kakak iman pun last day g taska rinie..x sabar dah pun nak blk kg..asyik dok tanye je bile nak balik..eh barang x abis kemas lg..haha..mlm nie kne settle kan semua..esok last checkup kat cnie then nanti continue kat kampung je..

tapi, ble ingat balik sakit bersalin tue seram plak..hehe..mse iman dulu xdela lama sangat sakitnye..5 jam je tanda sblom iman kuar..harap adik baby nie lebih kurang jelah..cemana pun sakit tetap gak sakit..selawat, tawakal jelah nanti..mohon korang semua doakan jgk semoga dipermudahkan proses bersalin aku nanti..

lepas nie xtau la boleh update blog ke x..klau rajen nak naip kat tepon blh je ku update..klau x tggu la lg 3 bulan ku naik keje kang..hehe..until then..Assalamualaikum semua..





"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
♥zaza♥