;)


Salam semua..lme x update kan..biase la mak yong emosi x stabil..dengan alahan lagi..tp Alhamdulillah x seteruk yg dulu tapi skrg nie sbb dah ada sorang nak kene di bagi perhatian kan..penat dia lain macam..klau dulu melepek je pun xde sape kacau..

sekarang nie anak dara nak makan la, mandi la, berak la ape la..huhu..mama nak tdo pun dia kacau kekadang tue..

blom masuk dengan dia wat sepah lagi...mmg pening kpale mama..serabut mata tgk rumah sepah² tp x koser kekdg nak ngemas..penat..so, hujung mggu bru kemas..huhu


dari sblom lunch aku taip nie..now dh nak kul 3ptg camnie la jgk entry aku..haha

oke la bai


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Shaklee Independent Distributor
 ID : 1027199

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

Salam semua..

Ari nie nak share testimoni dari cust aku yg ambik set kurus bajet shaklee..lecithin+alfalfa..


Nama terpaksa dirahsiakan atas kehendak cust..hehe..see, nampak x?nie dia ambik x smpai sebulan..feedback positif sgt..seronok oke ble cust happy..



Nie lah set kurus bajet tue..alfalfa+lecithin..mmg bajet sgt..harga bawah RM100 oke..klau rase nak badan sedap, sihat, ringan, kurus..meh pm/wassap aku lelaju..no tpon ada tue ek..

p/s:byk lg set lain shaklee nie..nak cantik, nak subur, nak kulit mulus..memcm lah..yg pasti harga mmg mampu milik..siap aku bg korang special price lg oke..so cpat² pm oke.. ;)



"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
♥zaza♥

Shaklee Independent Distributor
 ID : 1027199