Jamuan Raya Bahagian Bajet, MOF 2013


Selasa lepas, 27/08/2013 telah diadakan majlis sambutan hari raya dekat opis aku.. this year sgt best sbb? kalau nak tau baca smpai abis oke..hehe

apepun, lets layan gambar dulu...scroll time...


 Gambar nie menang best photo pada hari itu oke..walau penyertaan last minit sbb tangkap pic pagi tue jgk..haha..x sangka sgt..


 Geng kacip kat opis..ada lg 2 org tp hilang..haha..maisarah dan cc raz..gwiyomi stail la sgt aku kan..haha


Nie ha budak yg hilang 2 org td..kahkah..kak aja & mas..dua² jenis tingtong.. hihi


 iman pun ada..culik jap kat taska sbb nak bergambar..haha..tp malu uolsss sbb tue muka kelat..hihi


 kene paksa posing dgn mama..


 pose model sgt kan aku..hihi..iskk pesal kurus sgt nie..hurmmmmm..


 tetibe ada yg selit..eh..haha..org yg bertanggungjawab buat "pelamin" kat belakang tue..tq manto..actually wardrobe nie depan bilik aku oke..pasai tue sakan bergambar..hihi


geng gediks bersama..konon control la semua padahal...haha


dah start menggila..kepala smua masuk air..ape lagi..ting tong la..hihi


 kan dah cakap..smua kemain lagi..dah tunjuk perangai sebenar...sape gelak plg besar tue...kahkah..


 Sektor aku, Sektor Dasar Belanjawan.  Yg pakai kemeja pink bersongkok kat tengah our Dato' Pengarah..hehe..bos aku?xde dalam gambar sbb time org dok seronok bergumbira dia kene pi meeting..hehe..nasib la bos..sbb tue sakan aku bergambar..hihi..


 Freestyle..hehe..separuh je masuk dalam gambar..


Formal time..hehe..belakang semua geng aku..hihi..xleh berenggang katenye...



Jeng, jeng...ape yg best sgt tue..yg nie mmg unsangkarable la...huhu..meh aku story..




Mr & Mrs Budget 2013

Nie la yg x disangka..iols menang Mrs Budget uolsss...serius x bajet ah..haha..tuah tudung kot?(hehe)
dapat la hamper sebijik..x sia² pakai heels tinggi²..kahkah..



p/s:besok jamuan raya lg..tp nie utk sektor dasar je..potluck..nak tau menu weollsss?nanti iolss update okeh...


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Raya Teaser 2...


Lace & manik sendiri jahit..hebat x? haha..mood rajen taun nie terbaiklah..hihi


p/s: beranak pinak teaser aku..sbnarnye malas nak menaip..kahkah..layan jela...


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Raya Teaser ....








"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

 XOXO
 ♥zaza♥

Lagu Tema Ijab & Qabul - Dengarlah Bintang Hatiku (de meises)


Setelah tgk drama Ijab & Qabul lakonan Adi Putra & Nora Danish semalam..tetibe je suke giler nga lagu tema nie so tros download buat ringtone mesej..sweet x? haha..meh layan sesame ek... =)

Pic ehsan pakcik google

Dengarlah bintang hatiku Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku Hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu Suatu hari pasti akan ku tepati

Aku akan menjagamu
Semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku


Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh

Karena bagiku engkaulah nyawaku

Karena bagiku engkaulah nyawaku


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Selamat Hari Raya ;)





Sedar x sedar dah nak abis pose dah kan..lagi brape hari je..2 hari maybe..ari nie last day aku keje..esok time to rest dan kemas² last minit..hehe..blk kelantan mlm esok..lpas berbuka insyaAllah around 9pm la kot..

so, disini daku ingin memohon ribuan ampun dan maaf sekiranya sepanjang aku berblogging nie ada la salah silap termaki terkata tertulis bende yg buat korang sakit hati..x kisah la sape je yg bace blog aku nie..korang² yang bace nie la ek..

Doakan perjalanan kami sekeluarga supaya selamat pergi dan balik..semoga kami dapat lagi menemui ramadhan yang akan datang..insyaAllah amin..

Akhir sekali, 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
Dari,
Zaza,Din&Iman


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Teaser ♥





p/s: pc baru..so dh blh transfer gambar..mood update berkobar-kobar...=)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

 XOXO
 ♥zaza♥