hai hai hai


Salam uolss..

macam lama je x update blog kan..cane nk update weh..aku nye gambar dlm fon xleh transfer ke pc..xtau ape masalah..masalah fon aku ke, masalah usb ke, atau masalah pc kah..huhu..stress oke..

dah la mcm² nak citer..tp klau nak citer xde gambar x best kan..nak jgk kene ada gambar..so tros xde mood nak update..

nanti la aku tgk ape masalah tpon aku nie..kot la dia nak tpon baru..iphone5 ke..winkssssssss...

daaaaaaaa


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

Salam Ramadhan


Assalamualaikum..

Masih belum terlambat rasenye utk aku mengucapkan selamat berpuasa dan salam ramadhan buat semua..Semoga ramadhan kali ini membawa seribu rahmat dan keberkatan kepada kita semua..


p/s: sama-sama la kita mengejar pahala di bulan yang mulia nie..

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

 XOXO
 ♥zaza♥

Menjengah dan menjenguk =)


lme dah update kan..nie mood update dh datang tp usb fon plak rosak..so xleh nak transfer gambar..geram je..

aku klau update xde gambar mmg x best..byk nau nk cter nie..tp tggu dah leh transfer gambar dr fon ek..

till then..see yaaaaaaaa

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥