FERWHITE FROM FEREENA

10:11:00 AM


Hari nie nak share dgn korang..acctually aku bru je try ferwhite nie..baru 2 kali minum..semlm baru ambik nga kakak aku..nie bekas dia..cara mnum 1/2 sudu campur nga air 120 ml..2 kali sehari pagi dan malam setengah jam sebelum makan atau sejam selepas makan..tapi better if korang minum time perut kosong..



Kalau x silap berat dia 500gram..setengah kilo ye..

 RM95 sahaja utk semenanjung dan RM105 untuk sabah dan sarawak..dapat sekali dgn shaker..Aku pakai ferwhite nie sbb harga dia jauh lebih murah dgn produk yg sama dgn dia..so jimat byk disitu..
dan of coz la utk kecantikan kan..orang putih, aku pun nak putih jgak..haha..semestinya..dan aku nak cantik tapi nak barang yg murah tp sama kualiti dgn yg lebih mahal..so ferwhite produk plg tepat..

Ferwhite Gluta Collagen 500,000mg mengandungi:

L-Glutathione
Bertindak sebagai anti oksida yg dpt mencerahkan warna kulit. Glutathione mmg sedia ada di dlm manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja, juga merupakan agen imunisasi dan detoksi.

KOLAGEN
Membina sel-sel baru, menguatkan ikatan sel kulit dan membolehkan kulit jadi tegang, cerah dan cantik.

HYALURONIC ACID
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi dan rambut. Semakin tua HA akan semakin kurang. HA berfungsi utk melembapkan kulit, menegangkan kulit dgn pembentukan kolagen, menghilangkan garis halus dan menstabilkan metabolisma badan.

ACAIBERRY
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas dan awet muda

L-CARNITINE
Anti oksidan, membaiki sel badan dgn pantas

DEXTROSE ANDIROUS
Anti penuaan

ACID FOLIC
Co-enzyme dlm sintesis DNA dan RNA. Penting utk pecahan dan sel penyalinan kulit.

MALIC ACID
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisma dlm Ferwhite

STRAWBERRY
Anti oksidan, menegangkan kulit, merawat kulit dan melembapkan kulit

L-TAURINE
Anti oksidan dan membaiki sel-sel badan

APPLE STEM CELL
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dgn amalan pengambilannya

ESTRAK MANGGIS
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat. Menjadikan kulit lebih cantik

DSM RDA VITAMIN MIX
Vit A-kulit jerawat dan kulit keping
Vit B-menjaga sistem penghadaman, saraf dan menyerap nutrient
Vit C-pembentukan dan memelihara kolagen
Vit D-membantu menyerap kalsium
Vit E-membantu kulit kelihatan muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas
Vit K-memelihara sel dlm badan supaya kekal sihat

Ok, aku just nk promote dan tolong kakak menjual..bukan aku yg jual oke..so kalau korang berminat nak tahu pasal ferwhite atau produk lain fereena blh whatsapp/msg no kakak aku nie..

Asmawaty = 019-3768170
atau korang leh tgk info kat facebook dia di www.facebook.com/fereena.haza 
@ nama page dia 
Fereena For Health & Beauty

Antara produk lain yg kakak aku jual jgk ialah..


 utk kuruskan badan dan buang lemak yg degil tue..hehe (pic from ggogle)

utk kulit cantik dan sihat berseri.. (pic from google)

♥jom sama-sama cantik dan sihat♥

p/s:nanti aku share dgn korang pic sebelum dan selepas oke..

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

You Might Also Like

18 kata cinta

  1. erkk.

    setengah sudu ke?
    aku minum 2 sudu weii..
    haha..

    ReplyDelete
  2. mama hanna,

    setengah sudu dah ckup..boleh tahan lama..klau 2sudu cepat abis..kekekeke

    ReplyDelete
  3. o.O mcm best je..comfirm ke ni kak menjadi ? :D tp link fb tu xleh bukak pun :(

    ReplyDelete
  4. miss sue,

    sori dear salah taip..ok dah blh bukak..akak bru try 2 hari dik..nanti feedback akak buat entry lain ye..hehe

    ReplyDelete
  5. Hi u ols...saja nak share...sy pown baru try ferwhite nie...2 scoop pg n mlm...katanye bole sampai 1 month. ..hmmm sekali bole 7 ari jew...nanti nak beli lg 1 jar but amik half scoop jek...

    ReplyDelete
  6. Ish.. Macam xlogik sgt tu tahan 7hr jewww... Sy siap kongsi mkn dgn mak lagik.. 7hr tu, suku jar pun xluak uols...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl.. sy bncuh 1 scoop 2x sehari then thn dlm 7 8 ari je.. urmmm. Kne bncuh setengh scoop la klu nk jimat tp lmbt la bkesan nyer kor.. bly x sp2 explain kne mkn bp scoop sbnrnye...

      Delete
  7. aku rasa minum 2 sudu, pagi & malam lagi cepat nampak kesan.. tapi cepat abih la.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Akk na tnye ... shake ngan air panas ke air biasa je?

    ReplyDelete
  9. dear anon,

    jgn air panas dik..nanti protin ilang..air sejuk or air biasa je..

    ReplyDelete
  10. actually, saya lg suke buat half scoop je..klau 2 scoop terlalu manis..x sesuai dgn tekak saya..tp ikut selera masing² ye..nie hanya melalui pengalaman saya..sharing is caring..

    ReplyDelete
  11. 1st time minum...1 scoop penuh pun rasa nk muntah..rasanye mmg kena half scoop la...byk betul panduan yg suh letak 2 scoop...

    ReplyDelete
  12. Just nk share sy ambik 2scoop penuh.keesokan hri pun 2scoop. Mlmnyer admit hospt..kena msuk air...hati2 jgk kalo nk cntik..mgkin tiksin dlm bdn byk sngat pasbtu air kurang ri 3liter sehari...

    ReplyDelete
  13. ada sapa2 yg da dpt kesan positif tak dgn ferwhite ni?

    ReplyDelete
  14. Kalo bru pregnant leh mnum x?

    ReplyDelete
  15. So far ok la.sy ambik 1 scoop skli shake.
    2scoop la sehari.mmg ok la kesan dia.tp sy bl yg bsar trus lg jimat.tahan sbln lbh.hehe

    ReplyDelete
  16. hye akk nak tnya .. kalo minum ferwhite leh campur x ngan suppliment lain .. sbb sy makan produt shaklee .. tengok org minum ferwhite teringin pulak .. hehe

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥