Blogger Misteri?

11:38:00 AM



Sape tahu apa yang aku cuba sampaikan nie..nanti aku explain..actually aku pun x knal dia just dulu mse mula² buat blog nie aku baik dgn dia dan ada no fon dia..then mse tue pun dah ada org reveal sape dia nie..so start dr tue aku dah x brape baik dgn dia..tp still ada no fon dia..



Ada yang kenal gambar nie or ada tuan empunya ke gambar nie?


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

 XOXO
 ♥zaza♥


You Might Also Like

3 kata cinta

  1. kite pon kenal.suke gak baca blog dia,..masa dlu rasa something je dgn blog dia..xtau ape..bila tgk gambar lagilah pelik huhu..

    ReplyDelete
  2. is it bvlgari girl?
    arianna eh?

    serkap jarang je nih.. hehe..

    ReplyDelete
  3. kisah cinta dia dlm blog tu mcm novel kan? kdg2 ada beberapa yg x logik.
    masa tu dah syak dah mcm x logik je cerita dia semua.
    sampailah semuanya terbongkar kat forum..hehe

    ni blog org bongkarkan kisah dia.
    bvlgarigirl-sebenar.blogspot.com

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥