♥ Anak Dara Saya Menari Dangdut


 Lihatlah ragam anak manja saya nie..pantang dengar muzik..pantang jgk dengar azan..seimbang..


video


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ In Love With This Song


Maha Melihat (Opick feat Amanda)


Seiring waktu berlalu
Tangis tawa dinafasku
Hitam putih dihidupku
Jalani takdirku

Tiada satu tersembunyi
Tiada satu yang terlupa
Segala apa yang terjadi
Engkaulah saksinya

Reff:
Kau Yang Maha Melihat
Kau Yang Maha Melihat
Kau Yang Maha Pemaaf
Pada-Mu hati bertaubat

Kau Yang Maha Pengasih
Kau Yang Maha Penyayang
Kau Yang Maha Pelindung
Pada-Mu semua bertekun

Yang dicinta kan pergi
Yang didamba kan hilang
Hidup kan terus berjalan
Meski penuh dengan tangisan

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa ku kembali
Hapus semua pedih

Andai mungkin aku bisa
Kembali tulus segalanya
Tapi hidup takkan bisa
Meski derai air mata


 Nak Download Click sini - DinginLavenda

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
 ♥zaza♥

♥ Akhirnyaaaaaa


setelah berblogging lebih 3 tahun, hasil nuffnangs yg pertama aku..walau x byk tp ckuplah bagi aku yg malas sgt nak update blog nie..haha


Skrg BE bru tgh nak naik..Alhamdulillah rezeki sampingan..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ Tolong Vote For Iman Please ♥


 Macam entry aku before, aku nak jadikan Iman model cilik..so ada yg suh aku masukkan Iman dalam peraduan Pa&Ma..so, aku dah submit Iman untuk peraduan bayi bulan nie..

Now, nak minta tolong korang undi tuk Iman..click undi tue banyak² ek..

Nie link dia.. ♥VOTE FOR IMAN♥


 Pada korang yg sudi vote tuk Iman, thanxs bebanyak ye..doakan Iman berjaya jadi model cilik ye..hehe..
Iman sayang korang... :)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

 XOXO
♥zaza♥

♥ Nak Tambah Wishlist 2012 - Nak Ipad2




Tetibe, berdesup menusuk hati nak Ipad2 nie..boleh camtue?haha..klau dulu tgk je xdela rase teringin ke ape..tp klau dpt free oke je..haha..tapi skrg terasa-rasa sgt mahunye..acane nie?





InsyaAllah kene usahakan jgk nie..bab mengidam x pregnant yg susah nie..harapnye gaji baru nie masyuk la ye..padan dgn semangat menunggu yg boleh tahan lama nie..kene plak dpt tunggakan gaji berbulan-bulan..fuhhhhh...boleh la aku saving tuk beli Ipad2 nie..bende lain KIV ketepi dulu..yang nie penting..nak sesangat dah..haha

Ke ada insan yg berhati murah nak bagi aku Ipad2 nie..wakakaka


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
 ♥zaza♥

♥ Hajat Di Hati


Lama x update kan..byk hal dan malas..haha..x abis² kan..nak story, jgn de yg ngutuk eh..nie impian seorang mama..kah kah

Pernah borak² kosong nga hubby..nak jadikan Iman model cilik..tgk iklan TV seronok plak..idok la nk kata anak aku tue lawa sgt tp comel of course ada kan..haha..tapi, sometimes rasa teringin sgt..cuma xtau dari mana nak mula..tidak lah mahu dia jadi seperti miasara nasuha tue smpai tahap berlakon..just model yg biase² je..

Sbb aku dulu ade la jgk teringin nak jadi model nie tp sedar diri idok le cantek..haha..so, baik la aku teruskan hajat hati aku nie ke Iman..tgk gaya anak manja aku tue macam pandai posing..haha..anak sendiri mesti la puji..xde makna nak kutuk kan..sape berani kutuk aku cepuk..erkkk..wawawa

Jom layan aksi si manja saya..



Makan sate..ada gaya x? =)


Pose bersama sate lagi..kali nie menggoda ckt...


Senyuman yg bisa mencairkan hati mama...eh hati kamu² jgk skrg kan..ye, kamu..hehe


Cute kan saya..muncung² pun comel lagi..x mcm mama.errrrkkkk

Oke, nie aksi paling daring saya buat..haha

Pose kegemaran..everyday saya buat cmnie..

Amacam uolsssss...ada gaya x Iman jadik model..haha..xdelah serius sgt nak masukkan Iman dlm agensi modelling tp klau ada rezeki why not kan?..so sesapa yg berminat leh la contact mama dia...wakakaka



"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ Jalan² Cuti Hari Wilayah



 Sebelom terlupa, baik aku update dulu..hihi..semlm kan cuti hari wilayah..1 Februari every year..so, membosan dok kat umah ajak la auntie shila kuar jenjalan teman iman..tue pun lpas abah iman g keje..



 Lepak kat dataran masjid wilayah..masa nie dah kul 6 lebih dah..saja bwk iman ambik angin petang..iman lak memula cam lentok kene buai nga angin..yela, budak nie asal masuk kete je lalok..haha

dah azan maghrib tue gerak blk umah sbb nk semayang maghrib..lepas tue plan nk g dinner lak..kemana?jom kat abwah..hehe


 Taraaaaa, iman bwk auntie shila dinner kat tepi tasik presint 3..mana lg klau bukan umai..hehe..iman yg blanjer tau..hihi..mse nie iman dah ngantok sbnarnye sbb ptg tue dia tdo awal dh..

Iman nie susah jgk nk rapat nga org tp nga auntie shila nie kejap je dh leh masuk..maybe dia ingat lg kot muke auntie shila dulu pernah teman dia..hehe..lgpun auntie shila suke melayan dia..sonok lahh..

dlm kul 9 lbh anta auntie shila umah dia, dlm kete nk dkat sampai iman dh tido..angkat naik umah pun x sdar jgk..smpai ke pagi bru bangun..senang keje mama..hehe..

TQ auntie shila teman iman..nanti kite ngedate lg ye.. winksssss


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥