Her New Hairstyle..huhu

12:34:00 PM



Terpaksa potong rambut budak kecik nie sbb berjangkit kutu kat taska..aku mcm nak histeria kot ble tahu dia ada kutu..actually akak aku nak dandan rambut dia alih² terjumpa telur kutu..then u know what..almost berpuluh ekor ibu kutu dan anak kutu atas kepala dia..apa lagi tros kitorg wat operasi carik kutu dia..stress nye rase..

Abah dia actually berkeras x bagi potong, tp aku ckp buat ape simpan rambut panjang klau kutu ada kat kepala camtue..so far 3 hari kat kg mmg wat operasi besar-besaran carik kutu dia dan Alhamdulillah telur dah xde..ibu kutu pun dah puas belek x jmpe..next solution kene bg dia ubat kutu..nak bersihkan rambut..mase carik kutu dia kesian aku tgk kepala dia berkudis kesan dia garu maybe gatal sgt..

serius aku x expect anak aku ada kutu camtue..nak salahkan taska xleh gak..tp ptg karang mse g ambik dia aku nak bgtau jgak lah dan nk tnye budak mana yg ada kutu..kesian anak mama..xpela sayang nanti kte simpan lg ye rambut tue..huhu..aku yg sedih sebenarnye..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

You Might Also Like

0 kata cinta

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥