♥ 19.09.2009 - 19.09.2012 ♥

8:47:00 AM


3 Tahun..sedar x sedar tuelah jangkamasa aku dan en.suami as husband & wife..kejapnye rase..tp of coz la panjang lagi perjalanan kami nie..semoga Allah panjangkan jodoh kami hingga akhir hayat kami dan ke Jannah hendak-NYA..

3 tahun..byk yg dah dilalui..suka duka pahit manis..senyum tawa tangis manja..asam garam berumahtangga..tambah lagi dengan kehadiran iman ariana..puteri kami..life is so meaningfull..terima kasih Allah atas kurniaanMU ini..kami sangat² bersyukur..

Tiada lain yg kumahukan selain kesihatan yang berpanjangan, rezeki yang bertambah, serta keberkatan hidup kami sekeluarga..semoga kebahagiaan itu milik kami selamanya..

buat suamiku Kamaruddin Mohamed,
Terima kasih kerana jadi suami yang terbaik untuk syg..insyaAllah, syg akan menjadi yang terbaik untuk abg jugak..thanx for the love..utk semua yg telah abg berikan kepada syg..walau bukan kemewahan yang melimpah tp cukup dgn kasih sayang dan keprihatinan itu..aku terharu..♥ u..

Happy 3rd Anniversary dear husband...."Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

You Might Also Like

2 kata cinta

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥