Done, Plz Pray For Me..

10:23:00 AM


Alhamdulillah..borang tukar dah di sign..harap²nye adalah tempat yang kosong tuk aku dan bos yg oke..x mengharapkan bos yg terlalu baik tp cukup paham situasi aku sebagai seorang isteri & mama..cukup sekadar dapat bos yg pentingkan keluarga..yang selalu cuti untuk bersama keluarga..so, dari situ dia akan memahami aku..

Biarlah dia nak terasa ke ape, tapi cukup sudah rasenya aku berkhidmat utk dia..biarlah org lain plak yg merasa..aku nie bukanlah yg terlalu pentingkan kerja tp kerja utk keperluan hidup disamping masih lg sebagai isteri & mama..ye, keluarga lagi penting bagi aku especially my manja Iman Ariana..she's everything to me..

My Soul, My Love, My Everything

so, if org x paham tugas aku sebagai mama Iman, aku x boleh nk accept..itu hak aku..sedangkan aku punye hak utk cuti selama 5 tahun utk menjaga anak apalah sgt jika aku mtak cuti plg lama seminggu utk berikan perhatian pada anak aku yg semestinye memerlukan aku..cuti aku masih ada banyak lagi lainlah klau cuti aku dah abis..

Kengkawan, doakan aku supaya cepat dapat tukar ye..xde hati dah dok sini..kerja pun ala kadar x sepenuh hati..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

 XOXO
 ♥zaza♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. keh keh keh...ayat dah takde hati tu tak leh blah hahahah :p pray 4 u too! :)

    ReplyDelete
  2. zaa -->> kah kah kah..mmg pun..x lalu dh nk tgk muke dia..dah x hensem..hahahaha

    ReplyDelete
  3. izza-->> TQ sayang..=)

    Kak Zuris-->> Amin

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥