♥ Berhabuk Dah Rupenye..Hehe

9:41:00 AM


Lamenye malas kan..nie baru terhegeh-hegeh nak update blog..tue pun sbb tensen tgk blog sndiri yg x berupdate..haha..

Oke now nak citer sal sabtu ritu kami sefamily g jom heboh..sebabnye dah lama giler x pg kan..yela, klau pegi pun mesti la yg dekat je kan..so last jom heboh tahun nie diorg wat kat bukit jalil..ala sejengkal je kot nga umah aku..hehe..lagipun Iman mengamuk nk kuar..so alang² bawak jek la ke jom heboh tue..lagipun Iman nie klau tempat ramai org dia akan behave..even ngantuk cmne pun dia x akan mengamuk dan akan tertido sndiri dlm stroller..tue yg berani bwk g tempat yg sesak²..

Tapi yg geramnye aku terlupa cas henpon..smpat snap 5 keping gambar jek kot..pastu tros mati..langsung x leh on..aku lak xde travel charger tuk kete..alahai..


 Nie masa tomok nga akimaf wat persembahan tuk booth hotlink..nyanyi lgu gadis melayu..Iman lak siap joget² lagi dlm stroller tue..yela dia nie mmg pantang bunyi muzik..dlm kete nga aku pun asyik dok joget² je..pastu org dokp andang dia senyum²..haha..gambar dia joget xde sbb nie last pic aku sempat ambik sblom fon aku padam..huhu

 Bergambar nga kete peronda evo10 polis..abah tgh suh Iman tgk mama nak tangkap gambar..hihi

Yeay, pandai anak mama tgk camera..cuaca x panas sgt..kekdg jek panas..so ok la bwk Iman..lgpun dia mostly dok dlm stroller jek..xdenye nk bg dia jln..sian kot penat..

Masa aku g nie org xde sgt lg..so x sesak sgt..dlm kul le bih aku smpai cnie..mmg agak clear dan parking pun senang..2inggit byr parking..blk dlm kul 3 lebey..mse nie dah agak sesak kot..mse kami nk kuar tgk ramai yg bru smpai..seb baik g awal..hehe..blk tue g mandi kolam kat kawasan kejiranan presint 9..best..tp abah jek la teman Iman mandi sbb mama peot..haha..nanti yg tue entry lain ek..=)


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

3 kata cinta

  1. kalau aku kan yang. aku tak leh tahan nk gi ke tempat crowded taw. aku jenis yg "mabuk manusia" haa gitu. hehe

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥