Seronok Balik Kampung

12:27:00 PM


Time raya nie la nak blk kg lelama kan..klau biase plg lama pun 3 hari jek..x puas..apatah lagi time nie semua adik beradik ada kan..yelah, biler dah besar dan masing² berkeluarga mestilah susah nak berkumpulkan..



 Mak Tok x menang tgn melayan cucu² yg ada..owh ye mak aku dah ada 8 cucu ye..3 laki 5 pompuan..bakal tambah lg sorg xtau girl ke boy coz akak aku yg atas dari aku ngah pregnant 5 bulan skrg nie..awal tahun depan InsyaAllah bertambah lg sorg..=)


 Iman seronok main nga tong air..mak tok plak tugas mengawai cucu takut jatuh or tersembam..yg bju merah tue anak sedara aku belah abang aku yg kedua..dia lahir ujung bulan 10 tahun lepas..kirenye Iman lahir awal 2 mggu dari dia..Sorfina Alesya nama dia..sgt aktif..aku pun malas nak layan..haha..yg pkai tudung belakang tue akak ipar aku..ye dia bertudung dlm umah..sgt menjaga aurat..kakak ipar yg paling aku suka coz dia dah mcm kakak btol je..sgt rapat..kekadang jadik tempat aku mengadu..  :p


 Budak yg keletihan..best je tido dlm buai eh dik..Iman pkai another baju dari Trudy & Teddy..


 Kene sakat nga cik iniey dia..bg pkai kopiah aiman..haha..nie lepas bangun tido..seronok la dia coz ramai melayan..nak tido bru carik mama ye dik..notty la kamu nie..huhu


 Hepi je kan budak nie..mama dia lagi hepi dok kg..makan pun best²..hehe..ntah biler lg dpt blk kg..raya haji nie encik suami cuti sehari je..xtau lg nk blk ke x..rindu dah nie nak blk kg..huhu


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

10 kata cinta

  1. sofea pun suke main botol air..
    kat umh tue penuh dgn botol air mineral..
    dia angkut jek mane dia pegi..
    adoiii..

    ReplyDelete
  2. seronok iman balik kg yerr...happy muke..

    ReplyDelete
  3. hafiy time raya hari tu, duk susun botol air gas yang nak jamu orang tuh..rajin betol..

    ReplyDelete
  4. skali pandang! iman ni mcm ika je... rambut lebat... muka pon nk sama..

    ReplyDelete

  5. ♥FF
    --- >> like mother like daughter..haha

    ReplyDelete

  6. ♥DAKCIK
    --- >> bagus lah u dpt anak dara rajin cam sofea tue..hihi

    ReplyDelete

  7. ♥N
    --- >> mmg seronok sbb ramai geng..huhu

    ReplyDelete

  8. ♥AXIE
    --- >> u pun untung kak dpt anak teruna rajin like hafiy..hihi

    ReplyDelete

  9. ♥AMOI
    --- >> liza, mmg pun..cume Ika putih lebey dari Iman..hihi

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥