Nak Buat Sekarang Jugak

9:59:00 AM


OMG!!! Sgt x tahan..eh apekah..nak tau..scroll bawah ye.. jeng jeng..






 In love with this hairstyle..cantek teramat weh..


 Love love love...likeeeeeeeee


 Yang nie paling memikat hati aku..


 menangis tgk wehhhhh


 adorable lahhhhhhhh!!!


 cun melecungggggggg


 simple but very nice

Dalam byk² yg nie mmg feveret aku..so jumaat nie cuti hari malaysia kan..akan ku laksanakan misi ku ini..dah x sabar sgt dah nie..nafsu dah x terbendung..huhu..minat sgt stle half curl nie skrg..eh panjang sgt ke rambut aku nak buat style cmnie..aku rase boleh kot..


Nie rambut aku sebulan yang lepas..now dah makin panjang..dan dah boring dgn rambut lurus nie..alang² laki x bagi potong kan harus aku menstylekan rambut aku sesuka hati aku je..oh x sabarnye..


p/s: Apa pendapat korang?sesuai ke tidok?


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

16 kata cinta

  1. wah..i pun sgt suke style rambut cani..
    tgh simpan rambut khas nk buat cani lah !
    paling suke gambar yg first tue!
    cunnnnnn! =)

    ReplyDelete
  2. OMG!! i tunggu masa rambut ni panjang kembali!! tak sabar!!!

    ReplyDelete
  3. cantik...rambut u pun bersinar jek..camna jaga? hehe

    ReplyDelete
  4. rmbut pjg cantek wat...jgn lepaskan peluang...

    ReplyDelete
  5. zai- ko wat kat ner? aku pon dah lama ngidam ni... huhuhu..

    ReplyDelete
  6. zana pun bosan dah rambut lurus.. tp bila rmbut panjang, rambut zana cepat gugur la.. so x leh bela panjang sgt, so xleh la nak buat gaya mcm ni.. huhuhu.. tp mmg cantik ok!!

    ReplyDelete

  7. ♥DAKCIK
    --- >> kan cantek kan gaya camnie..dah boring nga rambut lurus jeee..

    ReplyDelete

  8. ♥ZAA
    --- >> simpan yunk..nanti dah panjang buat eh..I sbb laki x bg potong so alang² kasi lawa la..hihi

    ReplyDelete

  9. ♥AXIE
    --- >>x jaga beria pun..cuma kekdg je g wat treatment kat salon & pkai syampu salon..

    ReplyDelete

  10. ♥N
    --- >> tue la..dah x kasi potong kite kasi buat curl la kan..hihi

    ReplyDelete

  11. ♥AMOI
    --- >> blom wat lagi la yunk..ingat nk wat kat jantzen alamanda tue je..

    ReplyDelete

  12. ♥ZANA
    --- >> rambut zaza pun gugur jgk bile panjang..tp dah hubby x kasi potong terpaksa la simpan..

    ReplyDelete

  13. ♥ALLINCA LOVER
    --- >> xleh potong pendek..hubby x kasi dear...=(

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥