♥ TODAY BUKA DENGAN IMAN JE

9:19:00 AM


Eh, nape nga Iman je?Encik suami kan keje siang mggu nie..ye ye..dia berbuka kat luar..dpt jemputan dari company dia..huhu..kat Bangi Golf Resort lagi..ye, I nak ikut tp x blh sbb jemputan tue utk dia sorg je..menyampah tau..

dan aku pun memberontak sbb x dpt ikut lalu hari nie membawa diri dengan berbuka lauk beli sajork..haha..senang keje aku xyah masak..semalam ngam² siap masak azan sbb sibuk nga Iman dok ngacau..letih sungguh..mmg sibuk nak jadi chef btol la..siap la awak dik nanti besar klau malas mmg kene secubit nga mama..huhu


Anak manja saya & encik suami..mengades pun ye jgk..asyik nak kepit je..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. haha, kesian kene tinggal..... makan kat rumah pun best ape.. blh melantak.. tak payah nak cover2...

    ReplyDelete

  2. ♥ FF
    --- >> dia ada pun I x pernah cover oke..makan je..be urself lah kan..terima seadanya..haha

    ReplyDelete
  3. ololo kesiannyo...hehehe beli pun takpe, janji berbuka hahaha

    ReplyDelete

  4. ♥ZAA
    --- >> klau x beli masak megi sbb terliur nga meggi kat blog org tue..hehehe

    ReplyDelete
  5. klo mkn sesorg gn ank kecik..bek bli jekk senang...hiks

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥