♥ APC

4:33:00 PM

Alhamdulillah..rezeki..thanks to my boss coz pilih aku jadi penerima utk APC tahun 2010..
Sape yg keje GOV tahu la APC nie ape..Anugerah Perkhidmatan Cemerlang..kiranye pengiktirafan atas penat lelah sepanjang tahun bekerja..dan yang dapt LNPT 90% ke atas akan dipilih for this APC..memang setiap tahun ada..


Walaupun aku xdela keje teruk yg selalu kene balik lambat tapi syukur boss aku appreciate hasil kerja aku selama hampir 4 tahun aku keje..boss aku senang je, disiplin paling penting bagi dia..walau pun semua PA tolak xmau jadi PA dia sebab dia tegas tp bagi aku dia oke..xdela garang macam yg orang dok ckp..cuma klau bab keje dia mmg sgt teliti..xleh dok curi tulang jek..

Dan boss aku pun dapat Anugerah Khas Perbendaharaan..yang nie khas utk JUSA²..3 org yg dpt..dan boss aku salah sorang yang terpilih..dia memang layak pada aku sbb dia sgt la rajin bekerja..even dia timbalan tapi dia byk buat keje pengarah..bab ekonomi ko jgn la nak kelentong dia mmg dia tau semua..bajet yg tiap² tahun bentang tue pun hasil kerja dia..


Dapat RM1000 terima APC nie..selamat dah habis tuk renew roadtax myvi aku..haha..raya, tggu bonus plak..tue pun klau ada..xkan xdekan..pilihanraya xlame lagi kan..wink wink..haha..

once again, thanks Boss...


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. congrats my dear.. semalam zana nak tegur fizay, tapi takut salah org.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. congrats yunk! best lah dpt anugerah camgnie. kenapaaa lah company aku tak buat gnie ek. if tak...kompom aku dpt., HAHAHA (perasan weh :D)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥