♥ Kepandaian Di Usia 8 Bulan

2:15:00 PM

Blog nie dah jadi blog Iman ye..huhu..nanti dah besar dia leh tau progress dia dr blog nie je..

oke, nak story apa yg Iman dh boleh setakat usia 8 bulan

* dh pndai panggil uh uh..ble org jwb ye, dia pun start la bebel bhse dia..chumil..

* dh blh merangkak setapak dua, pastu malas..sambung mengengsot lak..mmg mencabar tol ble dia dpt gerak nie..sekejap tgk bawah kerusi..pastu sekejap dok depan kabinet tv..adoi la..letih nk monitor..hehe

* x blh tinggal..asal bangun je dia ek ek..pastu nangis sambil goyang badan..nk marah pun kesian..haha..


* suke tgk channel 618, babytv..asyik giler dia tgk oke..sbb ade kaler yg warna-warni kot..nk bg dia leka bukak je itu channel taruk dia depan tv..hehe


* mkn byk..sumer yg aku wat dia mkn..jenis x memilih..bagus..


* dh pndai geleng kpale tanda x nak if suakan sudu ke mulut dia..hehe..cute..



erm, tue je kot..nanti klau ada lg aku story lg ek..


aksi iman tgh khusyuk tonton babytv..=)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

2 kata cinta

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥