♥ NAK KOMPLEN BOLEH???

9:54:00 AM

Aku paling tension biler org dalaman opis nie kol tanye aku ext officer..
ape gune direktori tue klau x nak digunakan..kat dalam tue sume ade..
cer rajinkan tgn bukak web tue..sape yg x reti bhse mmg salu dpt balasan suare lemau aku..

klau org luar yg tnye tue xpe jgk..nie jenis yg malas nk godek web opis..
kpade staff MOF, meh aku kasik link tuk direktori kalau x reti carik..
lepas nie jgn kol tnye aku lagi..aku bengang tau x..
ape?korg ingat aku operator?tolong ckt ek..

nie link.. SILA KLIK SINI!!!

pastu, dlm pada tue, aku kekdg kene jadi PA kpade 2 org bos..eh korunk, elaun PA aku tuk sorg bos je tau..
aku pun tau demand jgk..jgn lelebey ek..kang aku ngamuk bru tau..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. alamak, jgn marah... senyum selalu...
    (jgn marah saye plak ye)hehee

    ReplyDelete
  2. Sabar ye kak :)
    Tp mmgler kalu kita ngah bz keje, org dok tnya benda yg leh cari tp mls nak cari, kita jd geram kan..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥