♥ BABY AND DADDY MOMENT CONTEST

12:01:00 PM





teruja nak join coz sumer member blog aku join..hehe..
TQ Mummy 'Aish coz tag aku ye..
penganjur contest nie D'La Maya ~ One Stop Center



Jom kte check it out pe syarat dia :

1)
MESTI follow blog D'La Maya
2) Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3) buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4) pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5) tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6) jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.

Oke, sume done.
Moh tgk gambor yg aku pilih tuk contest nie..


Baby : Iman Ariana Binti Kamaruddin, Tarikh Lahir : 9 Oktober 2010
Umur : 6 Bulan Lebih

Daddy : Kamaruddin Mohamed
Iman & Abah gembira jenjalan ke Zoo Taiping..Love them very much..muahh..xoxo


Nak tag mereka ini, moh join ibu-ibu sekalian...

~ Azs, Ibu Aiman
~ Dayah, Ibu Hariz
~ Liza, Ibu Ika

Tarikh tutup : 30 April 2011 (Sabtu)
Chayok Chayok sumer...=)


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."


XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. oloh yang.. az dh x berapa nk aktif lg dh berblog2 nie.. tgk la camne nnt ye.. nyway thanks yangggg... gud luck ek..

    ReplyDelete
  2. aku tak reti la wei... caner nak join... :( malu jer.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. whoa! dah tuka layout lah. nice. btw, rajin giler jawap tag...hehehe

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥