♥ Alhamdulillah

8:46:00 AM

Gembira dgn kawan & sedara yg mendapat rezeki anak lagi di tahun 2011 nie..congrats to MARZIEY dan juge biras kakak aku..anak diorg nie same baya 7 bulan dan dah nak dapat adik..Alhamdulillah..rezeki Allah dalam pelbagai bentuk..moga diorg bertambah-tambah murah rezeki dgn pregnant kali nie..

Aku? x mampu & belom mampu..x mampu sbb aku takut aku alahan blk mcm dulu..sian Iman terbiar sbb laki aku kan keje shift..dulu nk jaga diri sendiri pun x brape nak mampu apatah lagi skrg dgn Iman yg baru tgh nk membesar & bermanja..blom mampu sbb aku x larat..penat..serius aku ngaku aku penat jaga anak..tp sayangkan anak, aku usaha jgk..sape yg tau keadaan aku akan paham kenapa aku xnak pregnant lg skrg nie..

ye, 5 taun lagi..smpai aku rase Iman dah ckup pandai jage diri dia sendiri..aku xnak Iman terabai..InsyaAllah bile dia dah sekolah dia akan belajar tuk paham dan aku pun sng nak terangkan pape kat dia..mungkin lame bg org lain tp bg aku itulah tempoh yg sesuai..mak aku pun pesan tggu Iman bsar dulu..at least 4,5 taun..dan mmg tue yg aku dan suami rancangkan..

aku pun blom kategori tua lg..bru 25(yeke x tua..hehe) ..so, okelah nga bajet aku tuk 3 anak..umo 35 last aku pregnant..before 40 aku dah stop..InsyaAllah sekiranya semua rancanganku diperkenankan ALLAH..aku hanya mampu merancang, DIA yg akan tentukan..

cukuplah aku bergembira dgn berita sahabat sekeliling..to MAR, tahniah sekali lg..InsyaAllah, 'Aish akan jadi kakak yg baik..Amin



"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."
XOXO
♥zaza♥

You Might Also Like

3 kata cinta

  1. i like this


    "Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

    ReplyDelete


  2. ♥ N
    -->> x babe..saje jek mar tue..aku lak excited wat entry kat dia..hampesss..haha

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥