♥ TOPIK HANGAT HARI NIE = BEKAS KEKASIH MENGHUBUNGI ANDA KEMBALI?

8:36:00 AM



wahhhh
gempak giler tajuk..
oke, aku nak tau ape pandangan korang tentang hal nie..
do komen me oke..


TQ


p/s : will be update about this later..


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. Pernah dulu, tapi hati ne dah kering dah...lepas tu nampak je no dia naik kat HP, x angkat pun, silentkan ajer...huhu... So dia dah kawin dah pun n bakal ade anak kot...huhu (opss...am i stalker??)hahahahaha

    ReplyDelete

  2. ♥ Zyash

    -->> hehe..ooo so skrg dia ade contact lg x?

    ReplyDelete
  3. salam..hangat topik nih..penah gak ex contact beberapa bulan dulu..tapi dia contact sbb nak jemput ke kenduri dia ajeee..saspennn..huhu~

    ReplyDelete
  4. hehehe...ex-bf xpenah contact lps nor bgtau nor dh tunang...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Babe..bg aku ok je..coz aku pernah alami..hahahaha..even Pojie [husband aku] tu kekasih awal & akhir..depends ngan niat kite la..if dia contact tnye kabar..bg aku ok je..tp ko kne la ckp awl2 ngan husband ko..cm aku..mmg kerap dihubungi ex-bf aku..ktorg mcm kwn..no feeling da la..klu niat dia kelaut..mmg aku sembur awl2 la..hahaha..bg aku tak salah if ex-bf contact ko blk..takat tanya kabar..ok lg..jgn la kelaut..plg penting husband ko mesti tau..kalau tak tau..susah lak nanti..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥