♥ Mimpi

4:01:00 PM





Apa maknanye ye..
if kite mimpi tentang seseorg utk 3,4 mlm yg berturut-turut..
sedangkan kite xde pun pk or ingat kat dia ..
aku bru realise bende nie pagi td..
bile aku bangun pagi then aku mcm pk..apesal la aku mimpi org yg same jek..

org yg aku mimpikan tue seseorg yg pernah menjadi sejarah silam aku la..
tapi, mmg aku x pernah pk pasal dia..even xde pun terlintas dlm pkran aku before aku sedar la aku asyik mimpikan dia..
ade kaitan ke nga "terkena" ke ape ke..

risau gak coz mmg everynight aku akan mimpikan dia..
ade yg tau x knape?



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. ehh..akak pun ada gak mimpi ex w/pun langsung takde ingat/ckp pasal die.
    org ckp kita akan mimpi seseorang tu bila kita rindukan dia.tp...takde makne nya nak rindu ex tu.huhuuu

    ReplyDelete
  2. erm..ofismate sye nie plak ckp org tue yg rindukan kiter..aduiii..pening..haha

    ReplyDelete
  3. Oppss...bahaya gak tu..aku takde pengalaman tp rse cam ade org ckp..maybe ko akan terjumpe dgn dia suatu ari nnti..

    ReplyDelete
  4. namo di pikirkan sgt lah yang. anggap je mainan tido ek :)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥