♥ KENE BLOCK

9:19:00 AM


ketensionan di pagi ari..
sengal la...klau nk block xyah la pasang internet..
wat saket hati jekk..
karang aku beli laptop pastu angkut dtg opis bru tauu..

mcm la aku nie x reti beza time bz nga x bz..
klau aku bz byk keje tau la aku wat keje aku..vavi toll laaaa
dah la FB kene block..nie blog pun nk block gak..


nie blog Princess N, semlm lagi dah kene block..aku ingatkan nape..


nie plak blog Zie a.k.a Redbloodsnow, pagi nie bru kene block..
sial tol la..geram aku..

dah la dua² blog feveret aku..cam haremssss..
so, pagi nie mood aku tarak..hangin satu badan..


Bahagian teknologi maklumat nie kan,
block pc org tp pc diorg sndiri x block..
sendiri mau ingat la..ko pk ko bagus..blah la...
aku ade hp canggih..ko ingat aku xleh blogging thru hp..
ko adoooooo??????


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. sabau je laa...tp bole plak certain blog je nk block kan...blog aku lak tuh...sentap gn mof...uhukss!!

    ReplyDelete
  2. setuju!!!!!!!!!! zana pun x leh tgk blog N.. terus sedihhhhh...

    p/s: zaza, nnti bagi ext no, boleh calling2.. hihihi

    ReplyDelete
  3. dgr cite dieorg block blog nie sbb blog nie ramai org bace...org mof ramai kot bace blog dieorg nie..kuikuikui...even redmummy pn kene blog...

    ReplyDelete
  4. Za..ko tak leh blame 100% kat org IT..yes mmg dorg yg block semua tu..tp dorg buat atas arahan bos2 atas..dan utk pengetahuan ko..IT Dept jrg bebenor staff yer kene block kt pc2 dorg coz dorg tu as an administrator yg kne ade line network..tp ade gak company yg block gak kat IT staff dorg..tp ko phm jela..org IT ni mcm2 bnde dorg buat incase dorg yer line kene block..cam company aku ni ha..FB,YouTube etc byk kene block..tp ade cara sebenarnya yg leh hack bnde2 tu..setau aku gov lg la strict bab2 penggunaan network kat opis ni..aku yg dok kat IT Dept ari2 kene bambu ngan staff2 company aku psl block memblock ni..

    ReplyDelete

  5. ♥ Mar,

    -->> uish panjang lebor jawapan ko ek..aku bkn ape..stakat FB kene block aku x kisah lg tp nie blog pun nk block gak..mmg hampeh la..klau yg xde keje sgt cam aku nie nk wat ape..dok congok jek..even bos aku pun tau aku cmne kan..if ade keje aku mmg x bukak..tp klau xde keje aku men game pun bos aku x ckp ape..sbb dia tau aku cmne..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥