♥ MY NEW LOOK

9:41:00 AM

hoho mulakan hari ini dgn teo o ais..muehehehe
pepagi bute dah minum ais..feveret maaa



tadaaaaa, nie la imej bru aku skrg..bkn saje suke² ea..tp sbb kerabunan & x brape kenampakkan..huhu
actually aku nie since skolah rendah lagi rabun..pakai speck kejap pastu rse mcm eiii rimas la xleh nk aktif bersukan & sgt leceh di saat itu..huhu
so, makin lme makin tinggi la powernye..yela, klau nk nengokbende jauh dok kerut² dahi..mau cpt tua aku..tetibe..



akunie rajen wat speck tp pakainye yg malas..masuk nie dlm 3,4 speck kot yg aku dah wat tp harem..pakai idokkk..mse drive jek la yg aku pakai tue pun malam jek sbb dh x nmpak sgt tambah lagi aku nie silau cahaya..alergik weh nga pancaran lampu kete..menyilau aku rase..sbb tue aku x gemar drive memalam..

so, insyaAllah kali nie melekat la kat mata aku kot..tgk lah, if aku selesa aku pkai tp kat opis & time kuar jek la..kt umah xde maknenye..rimasss..klau x kerana terpaksa..kim salam..




XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. haaa...bgs lah ko dh pakai yang. lawa ape. klo aku...sure muke aku cam bodoh² ckit...wakaka.

    yunk...stay berspec ea. lawa!

    ReplyDelete
  2. hohoho..sbb tu ms kt almnda ritu ko x nmpk aku ekk..

    ReplyDelete
  3. cantikkkk!!~~ salam kenalll!!~~

    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥