♥ Iman Suke Stroller Baru Dia..Yeahhh

12:01:00 PM



Semalam hujan x renti satu hari kan...
Tapi oleh kerana aku semangat nk g jenjalan coz Iman sgt la behave..haha
riang di situ sbb Iman skrg dah x mengamuk sgt..
dah besar dan cerdik..biler mama ckp mcm dia paham jek..huhu

so, ajak abah Iman kuar g jenjalan..
Manjaku semestinye..nk beli stroller Iman sbb Iman skrg dah blh dok bwh lelama..
ujan rintik-rintik tp misi tetap diteruskan..hehe



Memang berbaloi beli stroller nie tuk Iman..
Sebabnye biler dok dlm nie dia leh tido sendiri...sonoknye...
mse beli baby carrier dlu xdan setengah jam melalak..haha
owh, nanti de masa aku tunjuk carrier Iman..beli kat modernmum Alamanda..


Nyenyak jek anak mama tido, yela brg dia sajork almost 500 ko habes..huhu
kaya la manjaku camnie..haha
see, sgt lena dia tido so mama nga abah bleh rilex² makan kat cempaka rimba @ PKNS..
tapi, tgh² makan.....

jeng jeng..






Dia bangun la plok..ingatkan nak nanges ke ape..tp elok je diam..
dok pandang kiri kanan..hehe..agaknye sbb de org kot so dia x mengamuk..
mama pun terus makan dgn aman..haha..nampak sgt selama nie mkn x aman..hikssss



see, siap leh main pok pok lg..haha
nampaknye dia suke btol nga stroller dia tue..
aku plak sgt la senang hati sbb Iman dah baik & x meragam yg pelik² lg..
yela, sblom nie nak bwk g jenjalan pun takut dia meragam..
now, dah besar agaknye dah oke la kot..



boodak tecik nie mmg suke jelir lidah..
senyum pun lidah terjelir lagik..adoyaiiii...
xpela dik asalkan awak x mengamuk sudey...
kesimpulannye, dah leh bwk Iman jenjalan..yeay...
xde la mama kempunan nk g sopim yek..hehe


p/s: Iman skrg mcm x bape nk minum susu..
mmg leh kire bape kali dia minum dah la ckt plak tue..
nk abiskan 2oz pun susah..adoi la...
risau gak sbb dia tgh membesarkan...
ade sape² tau nape x?



edit p/s : oooo, patut la Iman xnak minom susu sgt..
a'ah la dia batuk..siap berkahak lg..klau batuk mcm nk termuntah..
sian tgk dia batuk..smpai merah muke..xpe, now da tau x risau dah..
just nk try bg dia mnom susu sbyk yg mungkin even x byk cam selalu..
thaks to mAr@ZiEy for the info...=)



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. Za..'Aish pun dlu camtu gak kalau dia batuk or selsema..mmg dia akan kurang menyusu..risau gak aku memula..tp bila aku tnye paed..dia ckp..baby akan berasa kurang selesa kalau menyusu..tu yg mnyebabkan kurang menyusu..tp ko kne gak paksa minum..jgn tak bg..

    ReplyDelete
  2. uit...dtg bangi x rogerrr ponggg...comey jekk iman tdo dlm stroller..

    ReplyDelete
  3. alalalala comeinya. kan best kalo rayyan pom bleh tido sokmo dlm stroller. hukhuk

    maksudnya iman da bleh bwk jalan2 la ye zaza? bestnyaaa

    ReplyDelete
  4. MAHUNYER DIA X SUKA. BILA STROLLER DIA LAWA..HEE HEE :D

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥