♥ Iman Suke G Sekolah (Nursery)

9:17:00 AM



nie nak citer sal anak dara aku sorg nie..

eh, bkn salu citer sal dia ke...hehe
Iman nie, x penah merengek biler letak dia dlm carseat since first time aku nk hantar dia g nursery..dok sengih² lg ade la biler aku agah dia..hehe

tp kan, sgt la kesian nk kejut dia pepagi..
yela, dia tgh nyenyak tido..dak Iman nie kalo ko dah kejutkan dia, xde maknenye dia nk tido blk dlm kete tue..huhu..that's y la aku sgt la rse x besh kene kejutkan dia pepagi bute..hoho



nie time ptg dah..after fetch her kat nursey otw blk umah..ko tgk la tue..kemain sengihhhhh lagik..hehe..sgt la senang hati tgk Iman cmnie..even dok kat nursey ade la jgk dia merengek-rengek sbb xckup tido sgt..yela, dak Iman nie kalo bising² ssah nk tido..tp nk wat cmne kan..insyaAllah susah yg ade skrg akan menjadikan aku senang di kemudian hari..aminnn



mmg la kan, since ada anak nie..asyik la dok ingat kat anak jek..nk wat itu ini dok pk anak..x sbr nk blk sbb nk jmpe anak..huhu..abahnye?pepaham jek la..kene la bertolak ansur nga anak kan..hehe..

Terasa hari-hari yg aku lalui lebih & sgt bermakna sejak kehadiran Iman Ariana..walaupun penatttt tp bahagiaaaaa...dlm hati ada taman gitu...haha



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. alolo..hapi jek dia nk gi nursery ea. cute iman nih! yang..aku tgk iman more ke her father's face ek..:)

    anak emas papa ler nih klo gitu...hiksss :P

    ReplyDelete
  2. biarlah susah skrg ye, insyaAllah nnti akan senang..

    dulu ank sedara zana nak tido kena senyap jer.. sampai nak bernafas dekat dia pun x berani.. dia tido semua kena senyap.. hehehe..

    tp sekarang??? letak kat sebelah org main kompang pun leh tidooooooo..

    ReplyDelete
  3. ala..ala..comel nye iman..geram nak cubit2 pipi dia tu..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥