IMAN SANGAT BAIK, TIDO SENDIRI X PERLU BUAI

5:53:00 PM

Salam sabtu uolllssss..ramai yg dh start cuti smggu nie kan..aku lom lg..isnin keje lg..selasa mlm bru blk kelantan..

Mahu cerita anak daraku ini sudah pndai tdo sndiri..ari nie tdo x perlu aku dodoi or buai..elok je dia lelap depan tv..lme plak tue..dr kul 10 lbh smpai la kul 3.30 bru bgun..Iman jrg mnom susu skrg nie..xtau la knape..risau jgk tp mmg dia xnk..klau paksa gak nanti muntah..so, aku biarkan jelah..asalkn dia x mengamuk..skrg pun bru tdo lpas mandi td..

Tp, xtau la mlm nie cmne..sbb siang dh tdo byk, kot dia nk berjaga..jgn dia menanges smpai xde suara lg sudah lah..xnk tdo xpe janji x nanges & mengamuk..tp mlm2 tdo dia slalu terganggu which mean tdo aku skali la kan..huhu..dia mcm mudah sedar then nanges pastu tdo blk..bikin suspens tau..aku lak xtau beza tue nanges nk susu ke ape kan..last2 asyek membazir susu je..adoiii laaaa..


Pastu dok batuk2 je...cmne nk kasik ilang batuk dia ek..ubat batuk cam x berkesan je..tue pun pnyebab dia muntah sbb batuk dia cam ada kahak..



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

You Might Also Like

2 kata cinta

  1. akak pun rabu baru cuti.sampai isnin nanti :)

    senanglah kalau iman tak tido buai.
    kysha pun kat umah pengasuh je dia tido buai.kat umah,buat perhiasan je buai tu.

    ReplyDelete
  2. ALAHAIII..SEJUK MATA AKU TGK DIA TIDO YANG...XOXO DIA UTK AKU EK...:*

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥