Mari Berjoget Sama Iman





 p/s: Abaikan suara mama Iman itu..haha

 "Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

WW



 Oke x I posing senget cmnie? =)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

Malam Minggu Di Dataran Masjid Putrajaya


 Xde ape nk update..so update la gambar Iman dokmain kete kat dataran masjid putrajaya..bkn naik kete tp dia yg tolak kete..mmg malas nk tolak sndiri..klau org tolak syok aje ye..huhu


 Bajet pelancong la Iman tue..haha..yg chinese kt belakang tue kemain lg dok ambik gambar..haha


 Tgh pk nk naik or nak tolak kete?haha


 Mcm pakwe makwe merajuk je..haha..abah penat layan Iman sebenarnye..hihi


 Pelancong x rupenye pelancong tp feeling pelancong..kih kih..balik tue mandikan dia salin baju sbb Iman dh baik punye meniarap la jatuh la kat lantai..pastu penat nye pasal dia tdo..mama bantai kul 2 pagi bru tido..hihi


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Rabu Dengan Sedikit Kata =)



 Anak dara saya pepagi nak hantar g nursery cmnie lah dlm carseat..jarang² je dia bangun pepagi..selebihnye tido walau mama angkat ke hulu hilir..haha..kenapa klau baby tdo nampak comel eh..klau org dewasa tdo xyah ckp la..buruk bebenor rupenye..haha


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Semakin Besar Semakin Cerdik



Entry baru pun pasal Iman..pasal mama dia xde dah..bkn xde tp rasenye lebih seronok bercerita perihal si kecil itu yg sekrg dah makin besar..makin byk ragam dan keletah..makin buat saya senyum dan juga kegeraman..haha..

Jumaat ritu, pg ambik dia kat nursery..masuk je pintu nursery cari² la si kecik tue dok kat mane..pengasuh dia plak suh cari mane Iman..tetibe si kecik tue berpaling...wahhhh, anak mama pkai tudung..tudung pengasuh yg dirembatnye..huhu..comel plak mama tgk..selalu klau mama pkaikan sekejap aje dah ditarik-tarik..nie tidak dia biarkan je..selesa agaknye..nak balik suh la tanggal dia xnak..alih² bwk balik rumah dgn paki cmtue..


 Dalam kete, bersama barang yg mmg umpan utk dia dok senyap..Iman nie senang je nk bagi dia senyap..mama marah diamlah dia..haha..bkn ape, takut jatuh sbb dia nie xnak pkai seatbelt kerusi dia tue..


 Makan aiskrim..dah bape bulan x abis lagi aiskrim tue..haha..


 Balik rumah xnak tanggal lagi tudung..sibuk dok ajar mama tgk babytv..mcm cikgu dah rupenye..siap jinjit kaki lagi..huhu


 Tapi gaya gangster tetap x ilang jgk..hehe..nak buat cmne..dah mmg itu trademark dia..


Pandang mama mcm gangster ye..konon pehal lu pandang²..haha


 minum susu nak tido pun tetap pkai tudung..last² aku buang ketika dia hampir lena..sbbnye aku plak yg rimas tgk dia bertudung cmtue..huhu..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ WW ♥


 Lobang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku..hehe


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

♥ Berhabuk Dah Rupenye..Hehe


Lamenye malas kan..nie baru terhegeh-hegeh nak update blog..tue pun sbb tensen tgk blog sndiri yg x berupdate..haha..

Oke now nak citer sal sabtu ritu kami sefamily g jom heboh..sebabnye dah lama giler x pg kan..yela, klau pegi pun mesti la yg dekat je kan..so last jom heboh tahun nie diorg wat kat bukit jalil..ala sejengkal je kot nga umah aku..hehe..lagipun Iman mengamuk nk kuar..so alang² bawak jek la ke jom heboh tue..lagipun Iman nie klau tempat ramai org dia akan behave..even ngantuk cmne pun dia x akan mengamuk dan akan tertido sndiri dlm stroller..tue yg berani bwk g tempat yg sesak²..

Tapi yg geramnye aku terlupa cas henpon..smpat snap 5 keping gambar jek kot..pastu tros mati..langsung x leh on..aku lak xde travel charger tuk kete..alahai..


 Nie masa tomok nga akimaf wat persembahan tuk booth hotlink..nyanyi lgu gadis melayu..Iman lak siap joget² lagi dlm stroller tue..yela dia nie mmg pantang bunyi muzik..dlm kete nga aku pun asyik dok joget² je..pastu org dokp andang dia senyum²..haha..gambar dia joget xde sbb nie last pic aku sempat ambik sblom fon aku padam..huhu

 Bergambar nga kete peronda evo10 polis..abah tgh suh Iman tgk mama nak tangkap gambar..hihi

Yeay, pandai anak mama tgk camera..cuaca x panas sgt..kekdg jek panas..so ok la bwk Iman..lgpun dia mostly dok dlm stroller jek..xdenye nk bg dia jln..sian kot penat..

Masa aku g nie org xde sgt lg..so x sesak sgt..dlm kul le bih aku smpai cnie..mmg agak clear dan parking pun senang..2inggit byr parking..blk dlm kul 3 lebey..mse nie dah agak sesak kot..mse kami nk kuar tgk ramai yg bru smpai..seb baik g awal..hehe..blk tue g mandi kolam kat kawasan kejiranan presint 9..best..tp abah jek la teman Iman mandi sbb mama peot..haha..nanti yg tue entry lain ek..=)


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Sweet WW





"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ Gelagat Anak Dara ♥


Lame xde entry kan..one word..malas..hehe..oke hari nie rajin nk kongsi pic anak dara yg berbagai ragam itu..makin besar makin pening mama melayan..now mama lak byk kene ikut peel dia..klau x bg ape dia nak berguling merajuk..cantek punye prangai..

Klau nk bg dia dgr ckp aku, sekalije aku marah then aku buat xtau sambil masamkan muke..so dia akan tau aku marah dia..tros la nk pujuk aku peluk² sayang wat memek muke bagai..clever sgt la ini anak taukk..otak laju je berpk..xpe mama suke..just jgn lebey-lebey ek..tue mama x approve..haha


 Badan mama adalah bantal saya..bile saya rase nk bermanjaan sambil tgk tv saya akan jadikan badan mama sbgai bantal lalu saya berasa disayangi..=)


 Biler dah penat "kemas" rumah, saya akan keletihan dan meniarap kepenatan..tp sy pelik kenapa saya "kemas" rumah tp rumah nmpak bersepah..dan mama plak membebel...


 Lihatlah rumah yg saya "kemaskan"..sambil "kemas" saya berehat sekejap tgk tv..mama ckp dia dah penat nk larang saya jadi dia biarkan saje sambil membebel x henti..


 Kekdg sy tunjukkan mama cara utk aerobik..walau mama dah kurus kerin tp tetap kene bersenam utk sihat..barulah mama blh jaga sy dgn baik..tp selalunye sy aerobik sorg² je..


 Ini adalah gaya terbaru tgk tv..membantu hilangkan lenguh² badan dan sakit pinggang..juga blh dijadikan contoh utk gaya pose yg menarik..klau x percaya anda cubalah sendiri..


 Saya suke menghiburkan mama dan abah..dgn kata lain kacau diorg tgk tv dgn menginterpremkan diri sy dpn tv..pastu sy buat memek muka & aksi yg blh buat diorg gelak..sbb sy tau mereka stress di tempat kerja..sylah penghilang stress muke @ kdg² penambah stress...hihi


 Sebagai seorg perempuan & anak dara..kenelah bersopan santun ye..duduk bersimpuh ble mkn adalah sgt bagus lebih dr duduk bersila..dan senyum tp jgn kuarkanlidah seperti ini..ini nmpak mcm mengejek org yg ambik gambar..opssss sori mama..


Akhir sekali, tips jika mama marah² adalah ketawa dgn mulut terbuka seluasnya atau buat la kelakar utk hilangkan kemarahan mama..selalunye aksi sy berhasil & mama akan ketawa lihat sy..

Salam semua, berjumpa lg..
~ Gegirl mama ~

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

♥ HAPPY BIRTHDAY HUBBYKU TURN 26 ON 11/11/11 ♥



26 Years On 11/11/11


 Nothing much I wanna say, just a simple word to the simple person I've loved so much..

Selamat Hari Lahir Sayang, Semoga Abang Dipanjangkan Umur, Dimurahkan Rezeki, Sihat Selalu Dan Dilindungi ALLAH Sentiasa..Semoga Terus Menjadi Suami Yang Terbaik, Abah Yang Terhebat Buat Anak-Anak Kita Nanti..Semoga Juga Ikatan Ini Kekal Hingga Akhir Hayat Kita Dan InsyaAllah Hingga Ke Syurga Hendak-NYA..Sayang Cintakan Abang Selamanya..Love U So Very Much..♥♥♥

 LOVE,
Ur Lovely Wife

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥ WWW IMAN ♥


Kenapa ada 3W..sebabnye Wednesday With Word..wah pepandai jek aku kan..haha..xtau nak update ape..layankan ajelah gambar Iman bila weekend..dah dia je pun yang selalu menceriakan hati kami..hehe

 Memula tgk jek abah main game kete kat henpon..dok usha² dari belakang..mulut kecoh cakap ape ntah..dok tunjuk tuh, tuh..ape yg dia tunjuk pun xtau..

 Biler dah boring usha mula la kacau abah dia..nak main game jgk..tekan² skrin..naik atas abah dia wat kuda..rebut henpon..tue blom lagi klau aku yg dok golek²..abis dilanyak nye aku..punggung dia atas muka aku..suke² je kan dak nie..biaseee..mentang² mama x marah..


 p/s:Maafkan rambut Iman..kekadang aku lepas je rambut dia..yela xkan nak ikat selalu..kene jgk bagi rambut bernafas kan..dah abah dia x bagi potong..yela potong pun nanti rambut depan tue panjang balik..so, simpan je bagi panjang then nanti senang leh ikat kuda je..xdela dia rimas..sbb aku pun x suke tgk rambut bebudak fringe kan depan tue..org tua xpela tahu nak fesyen kan..nie budak klau letak klip nanti dia tarik² je nak buang tau..eh terpanjang pulak...=)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

APE KENE LA LAKI AKU NIE


Hari nie aku bangun macam biase nak pegi keje..dah siap semua angkat Iman yang masih tido(biase pagi² dia mmg tido) turun lif pg kat basement.. smpai je terkejut bile tgk kete xde..cemas xyah ckp la..berdebar..dah la dgn kendong Iman yg masih tido..xleh pk ape tros naik Umah sbb handphone dlm beg susah nak bukak..

Masuk umah tgk kunci kete hubby aku ade sangkut kt tmpat kunci..aku dah cam aikkk..apesal lak dia ambik kete aku..kete dia rosak ke?(dalam masa yg same lega sbb ingat kete hilang..huhu)..tros kol dia..lebih kurang cmnie..

Aku : Nape ambik kete za?
Hubby : Kenapa plak?
Aku : Za nak g keje la..
Hubby : Eh, ari nie ari ape?bukan sabtu ker?
Aku : Laaa, rinie jumaat la..
Hubby : Hahahaha..(Ketawa x ingat)...Abg ingat ari nie sabtu..lupeeeeee
Aku : hari pun boleh lupe ke?baru semlm ckp esok jumaat ada MLM(maharajalawakmega)..xkan dah lupe..
Hubby : Ala abg lupe la..
Aku : Abis za nk g keje camne nie?
Hubby : Ala xyah g keje la..EL je..
Aku : Eh, suke hati je..za dah siap la..ishh dia nie...(bebel lagi ntah pape..haha)

Bengang jek kan..cmne dia leh lupe rinie Jumaat?ish x paham btol aku..kete dia aku bleh je bawak tp masalahnye xde carseat..tros kol CC tmpat aku mtak tlg dia dtg ambik..dah jadi satu hal..TQ CC Razlina..sorry bos saya lambat..jangan marah saya marah laki saya...huhu

Dah petang nie tgh pk nk blk cmner?CC Razlina blk kul 4.30ptg..tnye IbuHariz, dia ckp nak tnye laki dia dulu..sbb dia pun blk 4.30ptg..nk tggu encik suami xdenye sbb dia blk kul 6.15ptg, paling² pun kul 7.00ptg bru dia smpai..nga aku nk g ambik Iman lg sblom kul 6.00ptg..ate cmner?

P/s: Alahai suami, cmner boleh lupe rinie Jumaat..bukan Sabtu oke..dah tua agaknye suami aku nie..yela x lame lg nak masuk 26 tahun..tua la tue...huhu (Kalau aku x keje, sabtu ahad dia mmg ambik kete aku bwk pg keje..sbb kete aku best..boleh camtue?haha)


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Abah VS Mama


 Hubby aku mmg jarang marah Iman..selalu suara aku jelah yg dengar kat umah tue dok marah Iman..Tapi sekali abah marah hurrmmmm boleh tahan..sama la jgk..Hubby aku jarang marah or tegur aku..selalu dia dengar jek aku ckp ape..tp sekali dia tegur, blh tahan jgk lah terasa tue..haha

 Tgk, mmg anak abah kan..gaya, lenggok jalan Iman mmg sebijik mcm abah dia..yela muke mmg x leh nafi lg anak abah..org lain mmg xleh ngaku Iman anak dia..haha


 Mase nie Iman kene marah sbb xdok diam..penat abah kejar..tros diam tunduk je..sesekali pandang abah nak pujuk tp abah x layan..bile Iman pandang lain abah sembunyi senyum x tahan nak gelak..bkn marah btol tp marah nak ngajar anak..tp Iman nie pndai pujuk..aku salu marah dia kan, bile aku marah lama sgt dia dg sayang² aku kat pipi..haha..


Main ciku cak nga abah..abah mmg xleh nak marah lama² sbb dia bkn jenis yg cmtue..aku yg salu suke marah²..huhu..salunye merajuk sbb sendiri yg bikin terasa..haha..padahal laki mak cool je dik..hihi..

Tapi walau cmne pun, mama yg paling rapat nga Iman..Nak tido cari mama sambil bawak bantal.. =), Nak susu pun cari mama sambil tunjuk tin susu.. =), Kalau yak, pun cari mama jgk mintak basuhkan.. =), Kalau lapar pun cari mama jgk sambil tunjuk meja makan nak biskut.. =), Kalau boring main sorg pun cari mama jgk ajak mama layan dia main.. =), Kalau bangun tido, xde mama nanges smpai la mama dtg pok pok dia.. =), Kalau nk pegi jalan, tggu mama kat pintu nga abah selagi mama x ikut sama selagi tue la xnak jalan.. =), Walau mama nie salu marah² Iman, itu xleh buat, ini xleh buat tp Iman still cari mama dalam apa jua keadaan..Kalau mama tinggal kat nurseri mesti nanges ngikut mama..itulah penangan seorg Ibu..

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥

♥WW♥



IMAN AT AUNTIE SHILA WORKSTATION, MENGACAU... =)

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Semakin Manja


 Of coz la nak citer sal anak dara kan klau manja² tue..haha..perkembangan Iman Ariana since dia dah setahun nie kan..biler dia dah makin pandai bwk diri xde la aku penat sgt..tp still tmpat org ramai susah sbb dia xnak nga org..SAY NO TO STRANGERS..hehe..


 Setahun 2Minggu 5Hari..dah pandai macam²..bila suruh itu ini Alhamdulillah dia mmg cepat paham dan belajar..dah tau ape itu bantal, susu, bing(tido), puting(pacifier), sit down, stand up, sayang(kiss pipi+mulut), abah, mama, mak tok, kereta, tv, dan macam² lagi..seronok sgt bila apa yg kita ckp dia tahu..dan pandai merajuk bile mama marah..buat muke muncung yg bikin mama nak gigit²...=p


 Sgt hebat membuat ekspressi wajah..mcm² oke mimik dia buat..yg paling comel bila sebut mama..mulut senget²..pastu dok la ulang sebut byk kali..haha..gerammmmm..dah pandai mengikut..dah tau bile mama pakai tudung mesti la mengekor mama je sbb takut kene tinggal..haha..pastu bile mama nga abah lambat siap mula la mengamuk..siap tunjuk² pintu..overrrrr...haha


 Berjalan dah laju sgt smpai kekadang terlebih laju jatuh²..dah tahu bile mama cakap mandi mesti dia tarik² baju dia then pg tunggu depan bilik air ketuk² pintu toilet tuh..haha..suke sgt mandi(lebih pada main air)..skrg nie biler aku baring tgk tv dia pun baring sama pastu tangan dok la tunjuk² sambil mulut cakap "tuh, tuh"..ape yg dia tunjuk pun xtau..skrg nak pkaikan pampers punyelah susah..xdok diam langsung..bersilat mama kekdg smpai terjerit-jerit..haha..owh aku mmg garang ye..Iman salu nanges sbb kene marah nga aku..padahal saje wat muke seyes marah² padahal x marah pun..nak bg dia takut ckt..sbb nga abah dia langsung dia x takut..abah dia marah dia boleh pegi pok manja abah dia..haha..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Wordless Wednesday


 Apa agaknye dialog antara 2 anak ini..Iman bestfriend..Hariz Rizqi in the house..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Naughty Girl Pipi Merah=)


Actually Iman nie selalu sgt ter eksiden sndiri..yela, eksyen since dah boleh jalan..padahal jalan huyung hayang lagi kan..laju kemain..pastu eksyen jalan siap pusing belakang lagi..pastu mule la langgar itu ini..dah puas aku membebel, terjerit-jerit tp dah mmg gitu gaya nyer..so, ikut awak lah dik..


 Kejadian sabtu lepas..tgh bagi dia makan..tetibe dia bangun dok sondol kaki meja makan..sekali kaki tersilang ape lagi kene la pipi comel tue..menangis boleh tahan jgk..tp Iman nie klau nanges kejap je walau kuat yg amat..senang pujuk..


Kesian baby girl pipi lebam merah ye..sakit ye..biase la tue dik dah awak tue naughty sgt..mama suh dok diam xmau..ke hulur ke hilir..aku tgk pun penat tp dia mmg x penat lah..klau dah penat sgt tido..itulah kejenya..main, susu, tido..hihi..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Birthday Iman Ariana

Giler lama pendam entry birthday Iman..huhu..hari nie blh la update secara slow & steady sbb bos dah start cuti for deepavali even dia x sambut sbb bapa dia baru jek mati..kene berkabung kan..aku lah yg seronok..hihi..minggu nie aku lah boss...muahaha..eh kelain lak..meh nak citer sal birthday iman..simple² jek..


9/10/2011 - ahad..
3.00 - 6.00 pm
Alhamdulillah..semuanya lancar even tuan umah x menang tangan layan tetamu..jemput kawan opis+blogger+sedara mara terdekat jek..wat kecil-kecilan je..sape yg x dijemput jgn kecil hati je..kata wat kecil-kecilan je kan..so, jgn sentap-sentap ek.. =)


Menu utama..bihun sup..tempah nga kawan opis..aku masak mmg x la kan..haha..

Menu lain yg ada..apam polka dot, sagu gula melaka, gula²..menu lain yg aku lupa nak snap adalah manisan..seyes lupa..huhu..cheese tart, puding gula hangus, puding pelangi, bubur pulut hitam..huhu..nyesalnye rase lupa nak snap..kenangan tue..adoiiii


Antara tetamu..princess N&family..thanks dear datang..gambar jgk x meriah sbb aku bz kot..xde tukang snap..encik suami pun bz borak..huhu..aku tgh bagi iman makan..dia sgt la mengada hari tue..xleh berenggang langsung..rupanya nak demam ye syg..


Blueberry cheese cake..tensen nga kek nie..sbb tempah dah lame kot tp akak aku g ambik x siap lg..tensen..janji kul 12.00pm tp g kul 2.00pm pun blom siap..so, x letak dlm fridge kek cair dgn cepat..smpai pecah² kek..huwaaa..xde acara belah kek..sbb akak aku ckp x baik tiup lilin..baikkkkkkkk


Present dari mama Arryan Rifzain..comel siap ada lukisan kartun lg..nak tahu ape..meh skodeng..


Taraaaaa..kolam mandi..suke mama Iman..hehe..thanx babe for the present..tp xtau nak main kat mane..bilik mandi x muat..meronta nak kasi iman main sbb budak tue suke main air..huhu..tggu mase yg sesuai..nanti leh ajak aryyan main same...=)


Kasut bunyik..present dari mama Ika..dah lama aku carik alih² ko bg yunk..thanx..iman dah rasmi smpai ke KLCC dah..haha..=)


Yang nie present dari Tok Su iman a.k.a pak sedara aku..pink purple..cantek..siap ada bunyi lagik..dah byk kali si kecik nie jatuh dari kete nie..haha..kekdg kete naik atas dia..wakakaka..kemain suke dpt hadiah ye syg..


Nie plak Tok Teh iman a.k.a mak sedara aku kasi..kaler purple jgk..tapi iman takut nga patung camnie..klau tgk dia nanges..huhu..sbb aku x pernah beli dia patung..x elok katenye..so, mmg dia xkan pegang la..klau nak ngusik dia bleh la pkai nie..haha

hadiah baju nie Nanny Raz kasik..iman dah rasmi jgk..cantek..kaler lembut..iman pkai lg la nampak cantek..hihi..

Ada lagi hadiah tp lupe nak snap..bantal peluk..skirt..buku..thanx ye pada semua yg bagi hadiah..suke mama Iman..hihi..


Princess N&Aryyan ..pic yg smpat ambik nga tetamu satu nie je..tue pun N yg ambik..klau x nan hado jgk..bz katenye..huhu..amboi aryyan pandang iman..nak ngorat ek..hihi..


Itu jek la sambutan birthday Iman..kan dah kate simple je..anyway TQ sgt pada yg sudi dtg memeriahkan majlis..first time wat majlis camnie..since dok cnie x pernah wat ape² lg..maybe tggu anak second lak bru wat lagi..haha


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

............................




Penawar suka duka..kesayangan mama selamanya..

p/s: Malasnye nak update blog...titik!!! minggu nie mood mmg xde langsung..x suke!!!!!!

"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

Bakal Birthday Girl Demam


Semalam aku EL, ini anak demam..dah lama x demam teruk camnie..memang melepek je dia semalam..suhu dok la ulang 39++...

Today, abah dia plak cuti jaga Iman..harus la bergilirkan..kene la jgk merasa jaga anak asyik mama je..:)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Percubaan Pertama..


 Korang blh tgk x video yg aku upload nie..sbb aku xleh tgk..first time try..huhu..Iman training berjalan..now dah boleh berjalan sepenuhnya..Alhamdulillah...



Abaikan suara aku last sekali tue...haha..


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior." 

XOXO
♥zaza♥

♥WW♥




 ♥ NYAWA SAYA..SEMOGA DIA SENTIASA DALAM LINDUNGAN ALLAH S.W.T..SEMOGA DIA SENTIASA SIHAT, CERIA, CERGAS, BIJAK DAN MEMBANGGAKAN MAMA DAN ABAH..COZ I CAN'T LIVE WITHOUT HER..♥


"Husband to be respect, Wife to be protect, Children to be nurture, Life to be savior."

XOXO
♥zaza♥