♥ Wajah Kesayangan Hamba

Nak tunjuk org yg paling aku sayang selain encik suami..
sape lg klau bukan pengarang jantung hati kami berdua..
my lil sweet Iman Ariana..

taraaaaaa....


(nak tgk jelas+besar...click picture oke)

saje show secara random..karang muntah ijo korg dok tgk gambor iman jek..huhu
mama sayang Iman..
walau kadang² mama marah manje²..hehe
kenkadang dtg angin penat aku, terkuat la plak bebel kat si kecik tue..huhu
pastu sedey sbb marah dia..hehe

suke tgk time dia tido..
sgt la comel & muke kesian pun ye jgk..h0h0
(sometimes rase mcm x percaya dah ade anak sendiri..huhu)


nak tau pengalaman bersalin ek..
nanti² den cito yo..now malas lah..h0h0
2 hari nie, aku still lg blk tghari..xtau la smpai biler..
blk pun sbb nak bg susu yang aku pam kat Iman..
klau aku x wat gitu, nanti xdela dah air susu aku..

xmola Iman fully susu formula..
nak la jgk campur nga susu aku..even aku xleh nak wat fully bf kan..
jadik la if dpt bg dia nyusu nga aku..
sbb klau dia nyusu, leh peluk² dia..rase dekat sgt..huhu



XOXO
♥ZaZa♥

♥ Back to work....lalalala




Assalamualaikum...
ehem sopan x..haha
weh korg, aku dah masuk keje start rinie..
best lak keje bile dah lame x keje..hehe

hurm, nak citer ape ek..dah lame x berblogging nie, lemau lak rase...
mesti korg nk tau pasal IMAN ARIANA kan..
dah tau dah bukan nak tnye pasal aku..hehe

Iman oke, sihat Alhamdulillah..
now, mak tok dia jage..
terpaksalah aku angkut mak aku dok nga aku..
tp sebulan jek la..bulan 1 nie Iman kene dok taska dah..
erm, risau gak nak kasi org jage..
tp nak wat cmne..dah terpaksa..
xkan la mak aku nak dok sini lelama..sian ayah den dok kg sensorg..huhu

meh aku show off Iman..hehe

anak mama dah besar..weeeee


teruja jadik mama..penat tp sgt seronok...=)

erm, nanti aku update lg ek..
nie bru intoduction...huhu..
adiosa


XOXO
♥ZaZa♥