♥ MASIH MENUNGGU IMAN KUAR...


lamenye x update blog..since blk kg ritu..
line tenet kat kg nie x bape elok..tue yg aku malas nak update..
huhu, utk pengetahuan korg aku x bersalin lg..h0h0

ari nie genap 39 minggu..lagi 7 hari jek nak due..
aku dah cuak doh takut terlebih jangka..
yela, kang x abes pantang lg aku dah kene masuk keje..masak la weh..

ntah la biler baby IMAN nie nak kuar..letih dah mama dia nie nunggu..
xkan nak tggu date 10/10/10 kot...amboi..eksyen btol klau cmtue..
nak kuar ikut permintaan abah dia la tue kononnye..h0h0
x kisah la IMAN nak kuar bile yg penting sblom due..jgn terlebey sudah..
haru biru hidup aku nanti..huhu

sori la pade blog yg salu aku blogwalking tue klau aku x komen..
mmg susah sgt nak dpt bukak tenet kat cnie..line x bape elok..
kejap oke kejap x..tue yg aku malas bukak tue..

tp, klau aku bersalin lepas 10/10/10..xdpt la aku update kay blog...
sbbnye akak aku nak blk bangi dah ahad nie..
dia dh bwk blk laptop dia nie..so, xdpt la nak gtau perkembangan..
tggu jek la aku naik keje ujung bln november nie...huhu

erm, tue jek la kot yg aku nak update..
yg pasti aku blom lagi nak bersalin..sakit pinggang, perut ckt2 jek..
blom ade tanda besar lg..tunggu jek la..
tp, mama dah rindu abah nie...hehe
klau IMAN kesian kat mama kuar la cepat..
leh abah blk jmpe mama nga IMAN....lalalalala

oke la..bubye....



XOXO
♥ZaZa♥