♥ Saya Memang Sensitif....


Dah 2 malam tido sorg..
Malam nie genap 3 malam..
dan setiap malam airmata saya mengalir..

sayu je bile tido tgk katil sebelah kosong..
terus laju airmata mengalir..
xleh tahan langsung..

Baby Iman pun macam faham abah dia xde..
Asyik dok tendang jek..
Cmne saya nak tido biler Iman dok gerak²..

Mr hubby kol pun xleh ckp sbb sedih dan sebak sgt..
Skrg pun dah xleh tahan sebak nie..nak balik umah pun xsemangat langsung..
sebab Abang xde dah pg keje..
=(


XOXO
♥ZaZa♥

♥Saje Suke-suke...hiksssssss


wah tetibe la kan anak aku muke cam omputih lak..haha
klau btol kuar camnie mak uihhhh...cantik bebenor anak mama nie ye....hiksss

mama xkisah pun anak mama nie ghupe camne..
yg penting sihat & selamat semuanya..
mama sayang anak mama nie..
lg 3 bulan jek lg nak kuar ye..hehe

saje jek try..xde keje nak wat kan..haha
combine pic mama nga abah dia..kuar la ghupe camnie..huhu




sape yg nak try leh la click kat bawah nie...
makemebabies.com




XOXO
♥ZaZa♥

♥ KUINGIN KAMU.........


Special to my dear husband (KAMARUDDIN MOHAMED)
I LOVE YOU SO VERY MUCH...



Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin kau jadi milikku
Kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku


Kuingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernapas
Selama Tuhan masih mengijinkan
Kuingin selalu menjagamu




XOXO
♥ZaZa♥

InsyaAllah..IMAN ARIANA .... =)


hye sumer...
simple update...
just nak share my baby dlm tummy nie GIRL...weeeee
semalam g scan dia tunjuk "karipap" not "kepala kura-kura"..hehe
doktor cakap 70% sure girl..oke la dah lebih dari 50% kan..huhu

so, starting now abah nga mama dah leh panggil IMAN dah..hiksss
fullname will be IMAN ARIANA (Faith/belief, Full of life)..
sgt teruja biler tau girl..

owh ye, start minggu nie jgk my hubby keje shift malam..huhu
so, mlm nie kene tido sensorang la..sedih wehhhh..
smggu xde org nak peluk time tido..wuuuuuu

nampaknye IMAN la kene teman mama dia..hehe..
hope, everything will be ok..miss abah now...huhu
=(



XOXO
♥ZaZa♥

♥ MALAS


SANGAT MALAS MAU UPDATE...
MANYAK MAU CITER TP MALAS NAK MENAIP..BOLEH...HAHA
AKU CUTI ISNIN LEPAS SMPAI SEMALAM..
RINIE BARU MASUK OPIS..
TUE YG LEMAU TUE..
5 HARI DOK BERGOYANG KAKI NGA MR HUBBY ..HIKSSS

NANTI LA KLAU AKU RAJEN EK..
MUEHEHEHE..
BIASE LA MAK BUYUNG ADE SIKIT MALAS..



XOXO
♥ZaZa♥

♥ Esok Checkup Lagi....


Boleh dikatakan stiap mggu aku kene g klinik..
mggu sblomnye g checkup sbb HB turun..pastu turun lg..haishhh
mggu lepas g scan 5 bulan..
esok plak g checkup HB rendah lagi...adoiii

hope esok HB aku naik la..
penat dah aku nak menunggu tangga kat klinik tue..
dah la lame giler kene tunggu..
sakit pinggang aku nie..

lepas segala usaha aku buat = minum air delima termasuklah pantang makan yg bleh effect HB aku..hope berhasillah usaha aku tue..

nanti aku rajen aku tunjuk pic perut aku lg ye..
now dah 22 weeks = 5 bulan 2 mggu...aiihhh kejap jek..

lg 4 bulan aku nak bersalin..
brg baby lom abis beli lg nie..
pengasuh pun x jmpe lg..hurmmmmm
pening byk bende nak pk..



XOXO
♥ZaZa♥

♥ X LEH BUKAK BLOG SENDIRI...


xtau pe problem blog aku nie..
smpaikan aku sndiri xleh bukak blog aku..
korang aku xtau la leh ke x..

alahai..nie pun aku men belasah jek post new entry..
layankan aje..
haha



XOXO
♥ZaZa♥

♥ DELIMA OH DELIMA


ye, saye skrg tgh giler minum air delima..
carik buah delima x jmpe, so saye minum air jek la..
susah giler owh nak carik buah delima kat putrajaya nie..

tp, oleh sebab hb saya terlalu rendah iaitu 9.9..
maka saye aktif mencari air delima di pasaraya..
setelah bersusah payah mencarik akhirnye ketemu juga kat carefour..huhu

beli tros 4 btol..haaaa ambik ko..
delima nie sgt membantu tuk menaikkan HB..
dan utk pengetahuan korang, hati adalah tidak digalakkan utk dimakan..
Malah dlm islam ada mafthumnya JANGANLAH KAMU MAKAN ORGAN DALAMAN..
kenape?korang refer kat link nie...
HERE

so, aku decide beli jus delima nie..
RM140 sebotol 750ml..
leh bancuh nga air..klau ade yg berminat leh refer SINI..
delima nie byk khasiatnye tau..owh, aku bukan kempen ye..just share nga korang..
sharing is caring kan...winkssss

now, sedang mengharap HB aku naik for next checkup...
hehe

pssst, sape yg tau mane nak beli buah delima...




XOXO
♥ZaZa♥