♥ Iman Ariana + Car Seat...

2:23:00 PM



Semalam cuti kan..
so, bawak Iman g jenjalan umah tok su(pak sedara aku) dia..
sambil try test letak dia dlm car seat..hehe



mule² letak Iman senyum je..
love when she smile..make my heart smile too..=)
tp x smpat captured dia senyum sbb x bajet pun dia nak senyum..
tue pun kejap jek dia dok..x biase lg kot...
pastu dah merengek-rengek xnak..

TP...







malam sebelum pg tue,
test letak Iman dlm nie kat umah..
see, my princess smiling...mmmuuuaaahhh...



"Iman kene biasekan diri dok dlm nie tau..
nanti biler mak tok Iman dah blk kg..
Mama nak bawak Iman g jenjalan/klinik senang..
abah kan salu tinggal kiter...hehe"


p/s:Iman skrg nie makin kuat meragam..
nak tido kemain susah..pastu nanges sampai kuar airmata klau dia x ckup tido..
sgt la susah hati..Iman nie nak tido x leh bising²..
cmner la nak anta nursery nie...korg ade cadangan x..
klau dia meragam time nga aku xpela..
tp klau nga org..hisshhh...sian Iman..



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

4 kata cinta

  1. comey...carseat pinky2...olololo...iman jgn mragam sgt syg..mama abah nk keje tu..cian diorg..

    ReplyDelete
  2. Aku pun tak beli lg car seat ni..tp cam tak beli kot coz rocker `Aish pun leh di jadikan car seat gak..siap ade safety belt..hehehe

    ReplyDelete
  3. kysha masa kecil dulu je nak duduk situ.skrg nie,kejap je dah melalak2 berdrama.tp mmg nak kena paksa gak.selamat lah sket kan duduk dlm tu.

    zaza dah cek perut iman ke...dia lapar ke...or dia panas/sejuk.kdg2 tu yg buat dia tak selesa dan kita terlepas pandang.

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥