♥ I NeeD ReStTtTtTtT...

8:50:00 AM


Pening, ngantuk, lemau...
sumer ada...wuaaaa x cukup tido..
Iman saje nak dera mama dia..
semalam dari aku blk keje sampai kul 12mlm dia x tido..
kul 12.15 baru la dia lelap bebetol..
abah Iman?dah ke laut kul 10 lagi..huhu
mak tok Iman? saje aku suh rest walau pun x rest mane..haha
mama Iman? dok berperang melayan kerenah Iman..
ngantuk giler kentang okeh..
pastu kul 2.45pagi dia bangun nenen..
kul 5 bangun nenen lg..
kul 7 nenen lagi, aku lak terbangun lambat sbb dah buka mata pg tutup balik..huhu


xtau la biler leh rest..
nak tido puas²..huhu
Iman, nak adik tunggu 5 taun lg..mama x larat..

XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. Memula mmg camtu..tggu da besar ckt..ok la nnti

    Cam aku lak..time dia tido..aku selalu ckp ngan `Aish bgn sekali je nanti..dan dia ikut..mostly baby akan ikut ape yg kter ckp kalau kter berbisik ngan dia time tido..tu la kuasa Tuhan..

    ReplyDelete
  2. tu dugaan jadi mama katenyerr...huhuhu...

    so..aku kne manfaatkn waktu2 tluang dgn tdo...huhuhuuh...

    ReplyDelete
  3. REST LAH YANG KLO GTUE EA. AKU PUN NEED A RST NIH. SUPER LETIH. TP AKU X LEH REST :(

    ReplyDelete
  4. salam zaza..

    mmg mcm tu..sabar yer...nnt bile iman dah besa skit ok dah..budak2 ni time dia sakit la meragam..nak perhatian mak dia..hehe..saya dulu ms dlm pantang baby menangis non stop dr kul 9pm-3am..everyday..taktau kenapa..jumpa doc mcm2...jumpa bidan..jumpa ustaz....pastu dia stop 2-3 hari ingat dah abis dah..dia sambung lagi kul 3am-8am plak..hmm..imagine je saya ms tu cane...join anak menangis skali..hehehe..

    salam ukhwah :)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥