♥ Buai Letrik Iman Ariana..

4:00:00 PM


sejak ada anak nie..
entry pasal anak jek..hehe..jgn mare ek..
nak tunjuk buai Iman..
gara² malas nak ayun + Iman suke berbuai..
so, x larat weh nak buai dia sepanjang masa..


inilah solutionnye..
buai letrik..
beli kat manjaku..yg plg murah..
murah² pun 3ratus gak ko terbang..
x kuasa nak beli yg mahal..lgpun pakai kejap jek..
Iman besar ckt nak beli katil lak..

bkn ape, buai letrik nie senang..
ko set jek mase bape lame ko nak..plg lame 3 jam..
pastu set kelajuan..owh aku set plg rendah oke..
gayat lak Iman nanti..huhu


abaikan pemandangan di belakang buai..
biaselah ade anak x sempat nk ngemas ko..haha
alasan semata-mata..
tp siyesly la kan..penat weh ade anak..
penat tp seronok..sape yg ade anak tue tau la kan..

penyeri hidup+keluarga tue..
even aku salu marah² syg kat Iman..hehe
pastu sedey plak pas marah dia..marah diri sndiri blk..huhu



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

8 kata cinta

  1. za kiter ader bc taw,,,gune buai elektrik ni x elok untuk beby taw cz dyer mengoncgkn otk beby taw,,

    ReplyDelete

  2. ♥Qaseh

    -->>yeke, alamak..cmner nie..Iman nie klau x berbuai alamatnye ngamuk la dia..tp zaza bukak buai nie utk tido kan dia jek..bile dia dah tido lena zaza offkan lah..sbbnye, klau x Iman ngamuk..nanti dia melalak sakan..nanges sampai kuar air mata..huhu..hope xde pape la sbb mmg plg slow if buaikan dia pun..

    ReplyDelete
  3. da sebulan lebeh rupenye iman ariana. maknenye da sebulan lebey jugak la da x singgah cnie..hehe.

    flying kiss kat iman ariana :)

    ReplyDelete
  4. hmm..ada org kata ok,ada org kata tak.terpulanglah kan.cuma jgn goyang kuat2 lah.memang tu boleh gegarkan otak baby.sama gak cam timang2 baby tu.boleh kasi gegar otak baby gak.tp org2 tua suka buat gak kan?:)

    kysha tak berapa suka tido buai.buai kat umah tu jadi perhiasan je.babycot pun sama.hehee..

    ReplyDelete
  5. aku rs bole tdo buai yunk...cume jgn besekan sgtt..mak aku kate tkt nti bile nk bjln..die nk buai jgk ble nk tdo...

    ReplyDelete
  6. dear,
    xelok kasik baby masuk buai kecik2 taw.
    takot something happen dengan otak die. takot gegar ke ape ke kan.
    jangan dulu la dear. huhuhu.

    ReplyDelete
  7. yang, baruuuu aku taw ade buai elektrik weh. semakin canggih ah dunia nih ek...hehe

    ReplyDelete
  8. So far aku pun tak berani nak letak `Aish dalam buai letrik ni walaupun ianya memudahkan kter..pernah gak sekali letak..tgk henjutan yer cam lain macam je..terus aku angkat blk `Aish..

    Walaupun `Aish aku bg dia tido dlm buai..tp aku tak biasakan..selalu yer..waktu siang je aku letak dia dlm buai..tu pun kalau dia dok merengek tak mau tido..henjut pun tak kuat..skg ni da makin besar dia lebih suka tido bawah dr tido dalam buai..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥