♥ Wajah Kesayangan Hamba

2:06:00 PM

Nak tunjuk org yg paling aku sayang selain encik suami..
sape lg klau bukan pengarang jantung hati kami berdua..
my lil sweet Iman Ariana..

taraaaaaa....


(nak tgk jelas+besar...click picture oke)

saje show secara random..karang muntah ijo korg dok tgk gambor iman jek..huhu
mama sayang Iman..
walau kadang² mama marah manje²..hehe
kenkadang dtg angin penat aku, terkuat la plak bebel kat si kecik tue..huhu
pastu sedey sbb marah dia..hehe

suke tgk time dia tido..
sgt la comel & muke kesian pun ye jgk..h0h0
(sometimes rase mcm x percaya dah ade anak sendiri..huhu)


nak tau pengalaman bersalin ek..
nanti² den cito yo..now malas lah..h0h0
2 hari nie, aku still lg blk tghari..xtau la smpai biler..
blk pun sbb nak bg susu yang aku pam kat Iman..
klau aku x wat gitu, nanti xdela dah air susu aku..

xmola Iman fully susu formula..
nak la jgk campur nga susu aku..even aku xleh nak wat fully bf kan..
jadik la if dpt bg dia nyusu nga aku..
sbb klau dia nyusu, leh peluk² dia..rase dekat sgt..huhu



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

8 kata cinta

  1. hm, mcm rasa tak sabar nak ada baby... heheeheh

    ReplyDelete
  2. aku pon mcm x pcaya iman da kua...aku plaks tggu masa...comel sehh iman tdo smbil senyumm...

    ReplyDelete
  3. Time baby tido la best dok kacau2 dia..time dia melalak..time tu gak suh dia tido..hahaha..

    Pape pun da ade anak ni..marah2 kte pun marah2 sayang..huhuhu

    ReplyDelete
  4. congratz yunk...wah comel nya dia...geram nak cubit pipi..hehheh..

    ReplyDelete
  5. comellllllll la. hish.. rase macam nak gigit baby iman ni.

    ReplyDelete
  6. she's sooooo cute yang. pssttt nama ariana tuh kan, zie mmg plan nk bagi kat bby girl zie nnti taw.

    wahhh nnti senama lerr last name anak kte nnti yang...hahaha. tggu aku dh kawen n preggy dulu yek..hikss

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥