♥ SeL@M@T H@Ri R@Y@ @iDiLFiTRi ♥

12:05:00 PM



Esok aku dah start cuti..
Tapi balik kgnye hari khamis sbb mr hubby kene keje lagi malam esok..
so, dia kuar jek tempat keje kitorg trus balek kg..
nak x nak mmg akan merempuh jem yg sgt terok..huhu
redha jek la kan..nak buat cmner..


Di kesempatan nie,
aku & hubby nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR & BATIN..

kalau sepanjang aku berblogging nie,
ade yg terasa hati & ade yg aku terlepas kata..
aku hanye manusia biase..hiksssssss



Korg doakan jugak aku selamat sampai di kg ye..
sape yg xtau kg aku nga mr hubby kat KELANTAN ek..
ye, sgt jauh..huhu..
doakan kesihatan aku oke sepanjang perjalanan nanti..
Dan aku harap aku lom bersalin lagi..
Minggu nie baru 35 minggu..
12hb aku dah kene gerak blk putrajaya sbb 13hb hubby aku dah keje..
aku cuti lagi sampai 16 hb..17hb bru aku keje..
saje rest kat umah sbb dah malas sgt nak keje..hehe


Ade lagi 6 hari aku kene keje lepas raye sblom bercuti panjang..
25hb nie aku akan balik kg utk prepare bersalin kat sane..
harap plan aku sumer menjadik..
klau x haru aku nga mr hubby..mau nye kelam kabut..hoho


Apepun, aku harap raye tahun nie memberi makna korang..
ampun dan maaf sekali lagi andai ade tersilap kata terkasar bahase..
moga korang ceria & hepi di hari raye nanti..

p/s:lupe nak inform..
aku start cuti 8/9 - 16/9..
17/9 aku start keje blk tue pun klau aku
blom bersalin & baby IMAN xnak kuar lagi..hehe


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

6 kata cinta

  1. selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir batin klu ada yg trkasar bhs & trasa di hati

    balik lek lok..x larat singgah kejap kt R&R..smpai pg rasa pun x pa asalkan selamat okey...

    sekali lagik,

    SELAMAT HARI QAYA...!!!

    ReplyDelete

  2. ♥iella
    -->> selamat aidilfitri jugak..insyaAllah..aminnn

    ♥ faiz
    -->> selamat hari raya..lawa ke..mekasihhh

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya,zaza!!!
    tahun depan raya ber3 lak ye.
    semoga semuanya berjalan lancar ok
    hati2 di jalan raya
    :)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥