♥ LAGI SEMINGGU...

8:58:00 AM



Ape yg lagi seminggu..huhu
Aku keje la..hehe..minggu nie last keje sblom cuti bersalin..
aku kan ambik cuti 2 mggu awal dari tarikh due..(due aku 12/10/10)
so, cuti aku bermula 27/9/10 - 26/11/10..
29hb Nov 2010 aku naik keje blk..InsyaAllah klau xde aral melintang aku update dari umah..
akak aku yg tgh pantang skrg nie bwk balik laptop dia ..
so, klau berkesempatan aku akan update gune laptop dia..hehe
sabtu nie dah nak gerak blk kg..
harap baby IMAN sabar blom nak kuar lg..

skrg tgh elak wat keje berat dgn harapan baby IMAN x jatuh dlm saluran lg..huhu
harap sgt dia leh bertahan tuk lg 5 hari dlm perut nie..
klau x haru jek nanti..mau kelam kabut aku..
dah la abah dia keje malam minggu nie..huhu


Apepun, hari nie aku nak minta maaf siap² kat korang..
Kot² aku ade menyakitkan hati sesape samada secara sengaja atau x..
mane tau nanti aku x sempat nak minta maaf..
korang maafkan aku ek..
doakan aku mudah bersalin & selamat semuanya..

AMINNNNNNN



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

11 kata cinta


  1. ♥ N
    -->> x sempat dah yunk..hubby aku keje malam minggu nie..huhu..nanti ko dtg tgk baby aku jek la ek...haha

    ReplyDelete
  2. YAYY...LAGI SEMINGGU GAK..KUAR LAH IMAN TERSAYANG..HEHEHE.

    ReplyDelete

  3. ♥ ZIE
    -->> hoho..cepat nye ko nak suh anak aku kuar yunk...hiksss..lg smggu aku dah kt kg..so, bleh la if IMAN dah nak kuar..=)


    ♥ Qaseh
    -->> AMIN..TQ

    ReplyDelete
  4. moga slamat semuanya..best tu dpt baby..bau de best..;)

    ReplyDelete
  5. yeay.. cepat2 update pic baby nanti tau dear. take care okeh.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya....
    semoga semuanya baik-baik aja...
    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  7. semoga ibu n baby selamat :)

    salm pkenalan dr ain

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥