♥ Duit Raye & Kesihatan Merudum...

3:06:00 PM


Tahun kedua kene ade bajet duit raye..
yela, taun lepas kawen malam raye of course la dah kene kasik duit raye..huhu
tahun nie aku nga hubby bajet RM400..
utk anak sedara, sepupu, & budak yg dtg beraya kat umah di kg..

utk mak ayah, mertua, adik lain bajet punye...huhu
anak sedara yg aku x suke tue aku bg half jek..
lantak la bkn anak sedara aku kan..haha..
klau anak sedara aku tentu la bg lebih...jahat x...
nasib lew..

haha, nada x puas hati ade lagi tue..
pedulik ape aku, sekali org dah susahkan aku sampai mati aku ingat tau..

lately nie aku x bape sihat..
dah makin dekat ari nie, makin menjadik plak..
dengan badan lenguh, sakit, cramp on off...
nak berdiri lelama pun x larat dah..

masak kat dapur kejap² duduk, mane x lame proses masak..
dgn x bleh nak tidonye..
mimpi plak memacam..huhu..x logik tol ape yg aku mimpi..
haha, ade ke mimpi kembar 2 lah, kembar 3 lah..
dah tue mr hubby mimpi anak kepala bujur, besar..
pastu bru jek lahir dah boleh berjalan...apekahhhh...huhu

agaknye sbb pk kan sgt kot proses nak bersalin..
apepun harap sume masih dalam kawalan lagi la..
yg penting nak raye dulu..lepas raye, dah makan puas²..
boleh la anak mama nak kuar ek...huhu





XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

7 kata cinta

  1. takpe..thn depan misi collect duit raya tuk anak lak ek.hehee..

    haa..jg pk sangat lah
    nanti stress.naik lak blood pressure tu.
    insyaallah..everything will be ok
    :)

    ReplyDelete

  2. ♥ kak zuris
    -->> haha, tau xpe..nak kene sedia purse cute nanti tuk dia..wat collect duit raye bebanyak pastu kasi mama nga abah dia..hiksss...

    tue la kak..x pepasal lak blood pressure naik..hope sumer oke la nanti..amin

    ReplyDelete
  3. excited nk dpt baby kot..tu mimpi mcm2...huhuu..aku ms x to preggy dlu pnh mimpi aku preggy..tup2..dpt tau preggy...hihii

    ReplyDelete

  4. ♥ N
    -->>alhamdulillah...rezeki yunk..lepas alahan teruk nie aku rase sayang sgt kat anak aku even lom kuar lg..huhu..

    harap btol la ckp org tua klau kiter susah mase pregnant, nanti anak kite akan bagi kiter senang...aminnnn


    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.

    Jom join contest nie

    http://azwandymuhamad.blogspot.com/2010/08/peraduan-raya-dalam-kenangan-2010.html

    sori last minute info..

    ReplyDelete
  6. nie pun blum pregnant dah mimpi macam2 pasal baby..hehe..x sbar nk ada anak..hehe

    jga kesihatan okey dear..

    ReplyDelete
  7. hehe...siap mmpi² lg tuh ek. insya'ALLAH...just mainan tido tuh yg. sbb uols terlalu excited nk timang bby..tuh pasal ler sampai terbawa ke mmpi..hehe

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥