♥ Dah Lulus......

9:04:00 AM



Ape yang dah lulus yek..hehe
Ala, kan aku de ckp kat entry lepas aku de mintak cuti bersalin awal..
So, bahagian Admin dah luluskan..
so, aku start cuti dari 28 September(Selasa) - 26 November 2010(Jumaat)..
means, aku start keje balik 29hb november 2010 (Isnin)..
Dan disebabkan 28 sept tue selasa, aku akan ambik cuti 27hb tue..
sebabnye, mr hubby akan hantar aku blk kg 25hb iaitu hari sabtu..
yela, xkan aku nak nunggu mggu depan baru nak blk..
buatnye IMAN kuar awal, haru weh..

so, baik aku dok kg leh makan sodap²..leh goyang kaki..
nyaman oh dapat makan masakan mak..
pastu aku nak g carik segala jenis kuih & makanan yg xde kat cnie..
kelantan kan byk makanan best..
kat sini xde ape yg aku nak tue..huhu

Tapi, sedih jugaklah sbb nanti akan berjauhan dgn mr hubby..
tapi jgk, mungkin sedih aku tue xlah mcm skrg nie biler dia keje malam..
sbbnye, sini kan aku sorg² jek..
kat kg ramai org wooo...meriahhhhh
tambah plak akak aku mase tue dah bersalin..leh la aku melayan anak dia nanti..
anak dia yg sulung zafran pun nanti ade..xdela aku sunyi kan..
tp, tetap jgk x same nga husband sendiri kan..sob sob


zafran (if korang ingat aku ade citer sal dia)

xpe, biler aku bersalin nanti dia blk lah..
then, raye haji bln november nanti dia blk plak..
hope segala perancangan aku nie menjadik la ye..
maklumlah, kiter hanya merancang tapi DIA yang menentukan..

Hope aku bersalin awal oktober..lambat sgt pun xmo jgk takut nanti x sempat nak abiskan pantang dah kene masuk keje..huhu..
due aku kan 12/10..smggu awal pun dah oke yg penting aku dah kat kg..
korang doakan aku ek..aminnnnn


p/s:skrg aku dah masuk 8 bulan..
kpale baby pun dah kat bawah..
mmg menunggu mase jek la nie..
hope sumer selamat & oke...


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. yelah kan..kalu nak balik bersalin kat kg,kenalah cuti awal
    kang tak sempat sampai hospital lak.
    huhuu...

    semoga semuanya selamat ye dik :)

    ReplyDelete
  2. sedih kan berjauhan ngn asben.. tp xpe la demi kebaikan anak n omak eh juo.. hahahaa.. ala, xpe zai.. dh ade anak nnt lupe dh kt somi.. huhuhu.. syok ngulit anak jek.. hehehee.. nnt dh bersalin gtau ek.. n isyaallah klu xde aral melintang akan ku sampai jua ke rumah mu di kelantan nun.. sediakan jela duwet rayer utk aiman k.. IMAN taun dpn la bru ngase.. sabar ek.. hahahaa..

    ReplyDelete
  3. merindu lah nnti if blog ko x update yang :(

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya lancar... =)
    tak sabar nak tengok baby..
    mesti comelkan.....
    baby pun nak beraya bersama2 =)

    ReplyDelete
  5. x lame jekk lg..counting beb....jgn 1 syawal sudeyy..same gn anny ko kn..ikut bln islam laa..

    ReplyDelete
  6. org kata saat macam nih jgn banyak gerak...nnt baby kuar awal...betul ke?

    regards,
    Triplesmiley & 1 Sweet Love

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥