♥ Alhamdulillah Rezeki....

2:10:00 PM


Semalam PM dah announce nak bagi duit raya kat kakitangan awam..
RM500 akan dimasukkan dlm akaun pada 1/9/2010..
rabu depan la ye..
Alhamdulillah..ade jgk rezeki raye..
even aku dah tau awal pasal nie, tp kene tggu announcement dulu..
baru leh release..huhu

Semalam jugak baru dapat gaji, dan...
pagi tadi dpt lagi gaji dari hubby...thanx abang...
rezeki berganda-ganda..amin..
tp, biler blk kg nanti..abis lew sumer duit tue..huhu

tambah lagi kene get ready IMAN nak kuar nie..hoho
biler² mase jek dia boleh push out..takuttttttt

dan, ade jgk perkara yg melunturkan semangat aku nak blk beraya nie..
kakak hubby aku bleh plak main kirim anak dia 2 org..
dalam keadaan aku yg sarat mcm nie, x kuasa oke aku nak melayan bebudak..
dah la aku nie x bape nak sihat..
xtau la otak diorg nie pk cmner..
aku mmg alergik skt nga anak sedara mr hubby belah kakak dia nie..
salu nyusahkan hubby aku, semestinye aku same la..
nakal nauzubillah..mintak jauh la IMAN nga prangai diorg..huhu

nanti dah la aku yg kene drive, klau degil² mmg aku sound jek nanti..
x koser oke nak melayan..diri aku sndiri pun aku x terdaya..
mmg saje carik nahas la klau x reti dok diam nanti..
owhhhh mood aku hilang tetibe....goshhhhhhhhhhhh


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. ko get ready hanger dlm kete..agk2 notty..sebat jekk..aku pon pntg bdk notty2 sesangat ni..dgr ckp x pe..klo pesen degil..grrrr...

    papepon..congrats dpt bonus...hihihhii..

    ReplyDelete


  2. ♥ N
    -->> tau xpe yunk..geram kan..mmg nakal tahap gaban weh..sbb tue aku jarang g umah dia..haha..jahatkan mak sedara dia nie..uishh aku mmg x puas hati nie..mmg saje la nak kene sound nga aku klau degil²..bapak x paham bahase mak diorg nie..aku dah la sarat cmnie..hoho..geram wehhhhh

    ReplyDelete
  3. sabar je la yang.. mak dia blk lmbt ke? sediakan aje mkn minumnya.. dh kenyang senyap la depa.. ok tu nnt.. jgn tensen2 yer.. smoga slmt dlm perjalanan...

    ReplyDelete


  4. ♥Azs
    -->> xde nye yunk oii..mak dia x blk raye taun nie..tp gatal la plak nak ngirim anak..ingat kiter nie ape..ishhh..xde nye diorg tue nak diam..mmg jenis x reti dok diam tau azs..prangai Ya Allah tuhan jek la yg tau...pompuan x mcm pompuan..haishhh..mmg klau degil² siap la nga zai nanti..kene halilintar la jwbnye..huh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah yang. aku pun turut hepi taw. sbb aku taw nnti aku akan kene tempias dillah ckit..miahahahaha

    ReplyDelete
  6. jgn mrh sgt, nanti takut terikut perangai bebudak yang noti 2 =)

    ReplyDelete
  7. uish.. kesian la u nanti. dah la tak larat. camne nak jage budak2 tu.

    ReplyDelete


  8. ♥ Zie
    -->> hoho...ade can nak kikis dillah..hiksss

    ♥ Mieza
    -->> mintak simpang malaikat 44..kene kuarantin anak zaza dari diorg nanti..

    ♥ OSHINZ
    -->> tau xpe..mak pak diorg kpale letak kat lutut...huh

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.rezeki baby!hehehe.
    ishq.ade ke lam akak ngah sarat boley suwoh jage bebudak?
    sabar jela ea kak...

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥