♥ SABTU, AHAD CHENTA HATI SAYE KEJE JUGAK =(

4:06:00 PM


wuaaa...kesian saye kan..huhu..
asyik kene tinggal jek...wuwuwuwu..
abah IMAN ckp dia kene keje kuat tuk IMAN nga MAMA IMAN..=)
so, saye kene redha klau hari minggu dia x dpt bersama di sisi saye..=(
tp saye sgt sedih..huhu

dah la mggu depan dia start keje shift malam balik..
bermula lg episod duka saye..;-(

baru ingat nak ajak dia g shopping brg baby yg lom beli..
ckt jek lg nak di abiskan..tp nmpaknye xbleh jgk la..huhu
yela, kul 5pagi dia dah bangun tuk bersiap g keje..
kul 6.15pagi dia masuk keje smpai la 6.15petang..
sampai umah dah dekat kul 7pm..dan dia pun penat..

mane saye sampai hati nak ajak dia jenjalan..huhu
xpelah, IMAN adekan tuk teman MAMA..=)
ye kengkawan, IMAN skrg sgt kerap move..
suke dia buat ombak dlm perut MAMA dia nie..

dialah pengubat duka lara dan rindu saye pada abah dia..
IMAN nanti jadik anak yg baik ye..
=)

XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. oloh.. cian dia.. tinggal sensorang ye... jom g umah az jom.. bwk Iman main ngn Aiman.. hahahahha...

    ReplyDelete
  2. ErR.. Iman ni dlm per0t lg ke? Gwa terk0npius..

    ReplyDelete
  3. aiyooo.....sadis tuh yang. xpe yg ko sabo je la ea. dugaan ibu mengandung tuh :) cewahh aku

    ReplyDelete
  4. ala..la..la sian nye..tak pe sabo je k yunk..=)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥