♥ Esok Checkup Lagi....

8:20:00 AM


Boleh dikatakan stiap mggu aku kene g klinik..
mggu sblomnye g checkup sbb HB turun..pastu turun lg..haishhh
mggu lepas g scan 5 bulan..
esok plak g checkup HB rendah lagi...adoiii

hope esok HB aku naik la..
penat dah aku nak menunggu tangga kat klinik tue..
dah la lame giler kene tunggu..
sakit pinggang aku nie..

lepas segala usaha aku buat = minum air delima termasuklah pantang makan yg bleh effect HB aku..hope berhasillah usaha aku tue..

nanti aku rajen aku tunjuk pic perut aku lg ye..
now dah 22 weeks = 5 bulan 2 mggu...aiihhh kejap jek..

lg 4 bulan aku nak bersalin..
brg baby lom abis beli lg nie..
pengasuh pun x jmpe lg..hurmmmmm
pening byk bende nak pk..



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. CIAN KO YANG. TERLALU BESA PENGORBANAN KO GENDONG BBY TUH EK. HARAP BBY TUH BESA NNTI JD ANAK MITHALI...AMINNN :)

    ReplyDelete
  2. Allah maha adil
    insyaallah kalau susah time mengandung,senang time nak bersalin ti.
    alhamdulillah zuris camtu :)

    hehee..takpe..
    pelan2 ek yang wat preparation tu
    tak perlu rush2.

    ReplyDelete
  3. babe..moga HB ko naik ok..cian kat ko..takpe2..aku doakan yg TERBAIK ok

    ReplyDelete
  4. tak lama lagi ja nooOO...4 bulan. Pejam celik,pejam celik.... haaahhh..Baca doa utk mudahkan bersalin...

    ReplyDelete
  5. tak lama lagi tu dear...then dah jadi mummy...=)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥