♥ RAGAM ORG MENGANDUNG..HEHE

11:30:00 AM

Yeah, sudah rajen mau update..haha
meh aku gtau ragam mak buyung sorg nie..hehe
org pregnant mmg suke masam² kan..
aku pun cmtue la..



setiap kali pg pasar tani kat depan opis aku nie,
wajib beli mangga putik a.k.a masam..yg x masak lg..
mangga epal..pastu cicah garam..sedap owhhh


See, kat opis pun aku bawak tau..
bapak besar pisau..haha
org x ngidam pun jadik ngidam tgk aku makan nie..haha
mmg aku akan makan nie tiap ari sebijik kat opis sebijik kat umah..
WAJIB oke..huhu


Tgk, sampai terkeluar lidah sbb terlalu asyik..hikssss
sape yg terliur tue pg carik cepat...huhu
exsp pada yg pregnant..jgn tangguh klau ngidam..
usaha smpai dpt mkn tau..
even ke negera china carik la...haha


Sila jgn menjelez..hehe..
fuhh, tgk nie jek dah wat aku telan liur..gulppp
oke la nak sambung makan mangga...lalalala




XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

12 kata cinta

  1. Ko lebih suke mkn bnde yg masam2 ek..aku suke bnde yg manis2..so far aku takde lg mkn mangga muda tu..takat mangga yg kuning tu..yesss..aku melahap sorg2..hehe

    ReplyDelete
  2. ♥ mAr@ZiEy

    --->>>yunk, aku mangga manis pun belasah jgk..aku suke mkn buah skrg..rambutan, pisang..sume aku telan sbb aku kurang mkn nasi..x bape selera..

    ReplyDelete
  3. happy je aku tgk ko dh ade selera mkn yang..hehe

    ReplyDelete
  4. org tak ngidam mangag muda pulak..tapi orang sekeliling semua nak bagi mangga la, kedondong la..ape lagi..makan je la..hehe

    ReplyDelete
  5. entah sape yg ckp kat akak...kalu suka mkn masam2,anak pompuan.
    kalu masin2,anak laki.
    tp akak dulu suma akak suka.tibai je.hehee..

    ReplyDelete
  6. chumel betul mak buyung sorunk nih..

    :)

    ReplyDelete
  7. ok..tliur..nsb bek aku pon br mkn mgga muda dr mlake..beb..org kate jgn kerap norr mkn ni..x bgs utk brain...tp tgk ko selera mkn pon da epy..

    ReplyDelete
  8. owh baru lepas makan mangga masak..adehh nyammii:)

    ReplyDelete
  9. mmg telan air liur gak ini..tp ms sy mengandung...suka mkn manis2....xsuka yg masam2...mcm2 la peal org mengandung ni.

    ReplyDelete
  10. wahhh asam mangga...telan air liur nengok gbr tu...huhuhu

    ReplyDelete
  11. whoaaaa!!! syorga wooo. jgn katakan org ngandung yang. aku yg anak dara nih lg antu giler mkn benda alah ginie ginie taw. cicah ngan sambal kicap...subhanallah...nangissss wehhh. gulpp gulppp :)

    ReplyDelete
  12. hi zaza,

    terliurnya tengok! :D

    but now nad dh xrasa nk mkn masam2 sgt mcm awal2 pregnant dulu, just skrg bila tgk gamba ni baru mcm terliur la jugak :P

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥