♥ Tangan Berbekas Kesan Jarum ♥

12:12:00 PM


Meh aku nak share nga korg gambar tgn aku yg berkesan sbb kene cucuk..
Diorg nie byk kali cucuk tgn aku carik line x jmpe..
sakit sangat smpai aku nanges..
Nurse buat smpai 3 kali..
Doktor buat pun smpai 3 kali yg ke-4 baru jmpe line..hishhhh

Mr hubby pun xtahan tgk aku nanges tahan sakit..


Nie lah kesan jarum yg skrg nie masih berbekas kat tgn aku..
masih ade yg lebam kehijauan lg smpai skrg..
tgn masih sakit kesan dari salah carik line tue..

gambar mase kene masuk air xde sbb aku xlarat sgt..
ade ke sakit nk berposing bagai kan..huhu


nie tag name mase kat spital..huhu..
aku dok satu bilik 4 katil..
wad utk pompuan bersalin..ala kes pakar sakit sumer kat situ..

ngeri jgk tgk mcm2 jenis ade..
ade yg sakit nk bersalin la..
ade yg kene operate la..huhu..baby pun ade citu..

mmg jenuh la dgr baby nanges ari²..



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. Ciannyer.. tu baru sakit kene cucuk kan!.. hu3x.. so, prepared lah utk sakit nak bersalin pula nanti.. he3x..

    ReplyDelete
  2. ♥ --->> KAK ENA

    HUHU..A'AH BARU KENE CUCUK JARUM DA NANGES BAGAI..NAK BERSALIN NANTI X TAHU LA CMNER...ADOIIII...HUHU

    ReplyDelete
  3. aku palingg tkt g klinik gn sepital...x suke...ley pitam tuu kdg2..

    ReplyDelete
  4. alololo...cian kat geng keras aku sorg nih. xpe yang...9 bulan jek tersiksa..heheh :P

    ReplyDelete


  5. -->> N

    hikkssss yeke yunk..ko takut kene cucuk ek..haha..so, nanti biler ko pregnant ko kene la minum air bebnyak..supaya xkene masuk air mcm aku nie..huhu


    --->> ZIE

    huhu..bkn 9 bulan la yunk..nak lepas first trimester nie yg sesak ckt..biler dah masuk 3, 4 bulan dah oke dah..nanti suke lak tgk pewut besor..hikssssss

    ReplyDelete
  6. sys jage diri n baby lek lok yerk.. dengar ckp messy.. oppsss.. **doktor..

    :P

    ReplyDelete
  7. huuuuuuuuuuuuuu....byknye kesan....huhu..mesti sakit gile tuh kan kak...huhu...

    regards,
    Triplesmiley

    ReplyDelete
  8. huhu.. sian.. takpe kak.. sabar.. tp doc mmg la.. suka cucuk sana sini.. yg kita neh dok meraung je =[

    ReplyDelete
  9. eee aku paling penakot kene suntik2 neh syg

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥