♥ Alhamdulillah, 2 Hari Nie Sihat Sedikit, AMin..

8:29:00 AM


Salam sumer..lame x jmpe kan..
hehe, mak buyung asyik x sihat jek..
Alhamdulillah, semalam nga ari nie bangun tido rase segar ckt..
Xpelah, slow² janji dpt keje dah..


Semoga dah sembuh lah dari morning sickness nie..
Nikmat sungguh rase sihat biler dah lame x brape sihat..
Amin, moga berkekalan smpai bersalin nanti..


Dah nak masuk 3 bulan dah, tue yg dah berkurang kot..syukur...
Harap berakhirlah sudah alahan nie ye..
Sian kat baby biler aku x sihat..yela,
dia x dpt mkn makanan yg berkhasiat sbb mama dia nie xleh nak mkn..


Now, da blh mkn ckt² even x brape nak lalu lg..
hope nanti selera mkn bertambah la..biar gemuk ckt..
nanti khamis depan kene g check up..


last check up berat trun 2kg..so, 2 mggu kne pg lagi..
klau x sebulan..harap berat naik la even ckt..sian baby mama nie..


Thanx sgt pada yg bg semangat selama nie..
Dan sorry sbb dah lame x jengah blog korang sumer..
InsyaAllah, dgn kesihatan yg semakin baik nie akan dijengan blog korang ye..

Amin...


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. takpe tak lalu makan tapi vitamin2 tu suma kena makan tau.nanti baby tak cukup zat pula.

    ada org ckp kat akak,kalu time mengandung susah...insyaallah senang time bersalin nanti
    mudah2an...
    :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillahh...sihat dah ko skrg yang. xpe yang..weols paham ko jarang jengah. dun worry ea :) pape urgent..ko sms aku je ea.

    ReplyDelete
  3. msk kandungan 4 bulan ke atas semuanya akan kembali normal
    selera makan akan bertambah2 sgt

    ReplyDelete
  4. sllu time trimester 1 jek sllu jadik gitu..

    nnt da masuk trimester ke-2 insyaallah akan oke..

    tp kene get ready plak time trimester ke-3 sbb nengok akak2 kt opis ney sllu diserang mual2 tu semula.. hehehe...

    harap bersabar eyh

    ReplyDelete
  5. xpe2.. pa pe pown akak take care yerk..

    :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah..
    Moge zaza kembali sihat & berselera makan seperti sediakala la ye.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Babe..ko kene selalu makan..even ko takde selera..kene kerap makan tau..nnti cian kat Baby..if ko saket2 belakang ke ape..maknanya..baby ko amik Calcium ko..coz dia tak dpt Calcium secukupnya dari Mama yer..selalu yer camtu la kalau org yg selalu sakit2 bdn ni..kene selalu minum susu tau jgn miss..then selalu mkn ubt yg doktor bg..nak baby sihat kan..huhu..aku rindu la ngan N3 ko..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥