♥ 9 WEEKS SUDAH...

3:00:00 PM

Ape yg 9 weeks tue?
My baby la..hiksssss

kejap jek dah nk masuk 3 bulan da..lg 3 mggu jek..
perut da muncit ckt even x mkn pun muncit gak..hehe
nie kat bawah ade aku search kat pak cik google pic baby 9 weeksss..

korang leh tgk belah kanan & atas blog aku nie..sumer aku nak letak tickers baby..cantek jek aku rembat..muehehehe



comel jek..ermmmmm


see, da kuar kaki tangan da..mata pun dah ade..=)


nie gambaran dalm perut..agaknye cmnie la kedudukan dia dlm perut aku..hikssss


x sabor nk tggu dia lahir...


ngeri pun ade tgk, so kene jage bebaik nie...hermmm

so, aku tinggalkan korang nga gambaran baby aku 9 weeks nie..
nanti isnin depan if aku sihat & larat ke opis aku update sal blk kg lak ek..hehe

Oke u ollsss,mau nanti time balik kampung sudah..hehe
Bubye....


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

12 kata cinta



  1. ♥--->> N

    LOM AGI BABE..MLM NANTI BARU GERAK..MAYBE KUL 8 KOT..TGGU HUBBY BLK KEJE KUL 6 KARANG..

    ReplyDelete
  2. nanti bila dia dah lengkap serba serbi,lagi rasa seronok tengok bila scan.

    balik kg ek..
    hati2 tau
    :)

    ReplyDelete


  3. ♥--->> KAK ZURIS

    YEKE, WAH X SABARNYE..YE, NAK KENE SUH MR HUBBY BWAK KETE SLOW²..HUHU

    ReplyDelete
  4. Zaza...mesti perut ko da buncit tang bwh pusat kan..hehehe..nnti da ckup 3 bln ko tayang gmbr perut ko tu tau..

    ReplyDelete


  5. --->> MAR@ZIEY

    A'AH YUNK..PERUT AKU DAH BUNCIT TANG BWAH PUSAT NIE..YE, AKU PUN TGGU 3 BULAN BARU NAK TAYANG PEWOT NIE..TGGU KO TAYANG DULU NIE..HEHE

    ReplyDelete
  6. 9 weeks dah ea. xlame lg, pejam celik pejam celik, popssss dah 9 bulan. pastuh tros weekkkk wekkkk anak buah aku memekik nangis..hehehe

    X saboooo nyerrrr :P

    ReplyDelete
  7. Kejap je mase berlalukan zaza.. ;P

    ReplyDelete
  8. Can't wait for baby?The day will come:)

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥