♥ X PAHAM NIE, ADE SAPE² LEH EXPLAIN X? ♥

3:20:00 PM

aku confuse nie..
nape aku cek kat SINI
dia ckp aku 5 weeks preggy..
due aku btol mcm yg akak aku ckp..
12/10/2010

first day aku last period 5 Januari 2010
so, dia kuar statement mcm kat bwh nie..
aku nie 4 weeks ke 5 weeks..
alahaiiii



kat tickers pun kuar gitu..
erm..
sape leh tolong gtau aku nie...

helpppppppp



HELP ME PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!


XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

5 kata cinta

  1. adehh...yg nih aku x dpt nk tlg enko yunk. sbb aku still lom taw pape² ttg benda alah nih. lom ade experience maa...:P

    ReplyDelete


  2. ♥ ZIE TAYUNK ♥

    XPE YUNK, YG NIE SOALAN TUK YG ADE EXPERIENCE DA..KO XDE LG DIKECUALIKAN..HEHE..

    ReplyDelete
  3. Bila zaza dah ready nanti pergi klinik utk cek..cam org pergi gov clinic yg berdekatan je..masa tu minggu ke-7..tau preggy mase minggu ke-5..nanti nurse tu tanya la macam2 tarikh period, cek darah cek perut, payudara air kencing semua la..masa org yang lepas nurse tu siap kira manual lagi..sbb dia kata lagi tepat..sekali sama dgn ape yg org tgk kat babygaga.com @ babycenter.com punye countdown..;p skrg digalakkan pergi klinik awal once dah tau kita pregnant..

    ReplyDelete
  4. Cik Puan syg..due date tu ko kire sendiri ke..ape kate ko g tnye doktor dlu..memula aku kire lain..then bile aku g check up..doktor kire lain plak..heheh..pape pun..anak kter akan sebaya dan...tarikh lahir dorg dekat2 je..hehehe..waaaa...teruja plak aku..hehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. poni eh mende alah nih.. huuuuu.. sory ta dpt nak tulun..

    :(

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥