♥ Ke Klinik Untuk Kali Kedua ♥

8:39:00 AM



Ermmmmm..
Balik keje semalam aku g klinik lagi..
kenapa???

sbb aku nie jenis yg nak btol² pasti..
sbb kan korg, aku nie still ragu² about my pregnancy..huhu
sengalkan..

so, bile da second time g cek nga doctor nie..
kali nie aku mmg yakin yg aku pregnant...hiksssss




semalam aku g klinik lain lak..
g sorg je sbb mr hubby kene ot..

doctor nie bagus oke..
siap tunjuk kat aku lagi gambar baby klau 4 weeks..
owh ye, aku skrg preggy baru 4 minggu..

baby aku da ade tangan & kaki..
tp baru kuar ckt jek tangan & kaki tue..

da nmpk tulang belakang dia..
teruja sgt tgk semalam..

x sabar nak tunggu perut aku nie besar...
sonokkkkk..mr hubby pun salu gosok perut aku even x nmpak lg..haha

tp sian kt mr hubby, asyik pening kepale jek..
nak mkn pun x lalu..
kul 10 da ajak aku masuk tido..

kami hepi sgt sekarang...weeeeeee



XOXO
♥ZaZa♥

You Might Also Like

9 kata cinta

  1. wahhh..baru aku taw 4 minggu dh ade tgn n kaki ckit...aku lagikkk la x sbr nk tgk perut ko memboyot yang uii..haha

    ReplyDelete
  2. heh3x..

    sungguh teruje yer zaza sampai p 2 kali jumpe doktor.. :)

    Take good care ea!!

    ReplyDelete
  3. takpe...kejap je masa berlalu tu
    tup2 pewot dah besar,baby dh start kicking kat dalam tu
    nanti dia asyik tendang2 sampai kita lak yg nak kena pujuk2 suruh dia duduk diam.
    :)

    ReplyDelete


  4. ♥ ZIE TAYUNK ♥

    YE YUNK, SUKE TGK MASE DOKTOR TUE TUNJUK..HIKSSSS


    ♥ ZUE ♥

    THANX DEAR..REALY APPRECIATED THAT..=)


    ♥ KAK ENA ♥

    SGT TERUJA KAK..NAK JGK KOMPEM BEBTOL..HUHU


    ♥ KAK ZURIS ♥

    YEKE KAK..WAH X SABARNYE NAK ALAMI SAAT TUE..HEHE


    ♥ N ♥

    THANX YUNK..YEKE BERSERI..HEHE TGH GUMBIRA NIE YUNK..

    ReplyDelete
  5. mesti rasa epy sgt2 kan.. anin pn terasa kehepian tu.. congrats again kak..

    ReplyDelete
  6. ade prob ke tuto tu.. yg lelain oke je kak.. takpe.. kak try wt skali lg.. g kat add layout add gadget..

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥