♥ Here The Story.... ♥

11:00:00 AM


citer dia cmnie..
aku dah hampir sebulan x period..so...
ingatkan ade la good news kan..

Tapi aku x check la sbb aku xnk mengharap eventhough aku mmg harap pun..huhu
mr hubby pun samer..tp nie pun salah dia jgk..huhu

yela, aku da ckp kene kurangkan "aktiviti tue"..
klau ganaz² xleh sbb klau mmg ade bende tue still lemah lg..
tapi dia yg degil..huhu

so, semlm pagi mse bangun nak wat air tuk mr hubby aku rase cm x best jek..
bile cek tgk cam darah kuar..

huhu, perut aku sakit giler..tp aku x ckp nga mr hubby..
lps dia g keje aku baring sbb x tahan sangat..

aku mmg x larat dah nk g keje..so aku ambik EL jek..
nk g klinik mmg x mampu dah la..nk bangun pun merangkak nie kan lg nk drive..

so, aku x tau ape yg da berlaku kat aku skrg..
aku takut nk g klinik weh..mr hubby tanye aku lapan ploh kali pun aku geleng jek..
ngeri weh...

smpai la skrg perut aku masih sakit lg & darah yg amat byk still kuar..
aku xtau nk watpe...huhu...
=(



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

You Might Also Like

7 kata cinta

  1. zaza..
    pegila klinik..
    bahaya taw!
    takut awk mengalami keguguran je..
    bila dibiar lelame takut infection!
    better do something!

    next time kalau tak dtg period 1-2weeks buatla pregnancy test..sb sy pon dulu mcm awk jugak tak amik kesah..bila dh berlaku pd diri sdri br menyesal..

    ReplyDelete
  2. Sis

    Better g klinik..coz my frenz pun pernah jd same case cm akk..tp pape hal better sis pg check..

    ReplyDelete
  3. pergi lah kinik wehhh. ko nih. aku geget kaki ko kang. bahaya nnti yang. risau aku weh. tp ko dh gi kinik kan kan kan.

    haaa en. kamarudin, kurangkan aktivit tuttttttt tuh..hehe. x kurangkan, aku sula ko nnti..lalalala :P blueksss.

    so how ar u now dear. risau aku yang...

    ReplyDelete
  4. Zaza..gi la klinik..bahaya bleeding ni kita tak tau ape jadi kat dalam perut tu..ade org yang awal pregnancy ada bleeding tapi takut benda lain plak..
    anyway..get well soon..

    ReplyDelete
  5. g laa check beb..ajk hubby ko..jgn takot..tkt bahaya kn ko jgak nti..

    ReplyDelete
  6. haah lah.g lah klinik check
    nanati bahaya pula kalau apa2
    lagi susah ti.

    ReplyDelete

♥ TQ tinggalkan jejak anda, Love ♥