♥ HAPPY NEW YEAR 2010 ♥




sElaMAt tAHuN bArU 2010


yippppiieeee
beberapa jam jek lagi nak new year kan..
korang g mane malam nie?

Aku mungkin akan ke Dataran Merdeka..
Sambut kat sane..
Mr hubby nak tgk konsert..

Azam taun baru?
Lom ade lagi..haksss aku mmg tiap² taun xde azam pun..haha

kot mane la tau..
Taun nie aku gedix nak wat azam...
ermmm, maybe nak ade baby kot..=)



Skali lagi aku nak ucap...

HAPPY NEW YEAR TO ALL BLOGGERS

(",)




Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Pash From Ika Radiusite ♥

weeee.....=)
Akhirnye dpt pash yg aku suke nie..
Pash nie aku beli online..



Dari Ika Radiusite....



Semalam aku dapt pash nie..
Tros pakai dtg opis ari nie..
Cantek sgt pash nie..
Colourfull weh...(mcm lawa jek aku pakai pash nie..wah pasan..)


see, sakan aku dok bergambar..
semalam da try cmne nk ikat tudung nie..
mr hubby pun suke..
dia ckp cantekkkkkkk..=)



Dan lagi....(",)



tgk, sakan suke sgt...
sampai dlm kete pun aku nak snap..haha
korang suke x?

klau suke g la jengah blog ika..mcm² ada...
tp korg kene cpt la..


sbb, shawl yg dia jual...
mcm goreng pisang panas..asyik sold out jek...weeeeeee




Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Opismate ("._.") ♥




Utk nak ilangkan geram aku nie..meh meh

aku wat entry sal opismate aku..
aku x pnah show off lg kan kt korang..

jom² aku story mory..hehe


Tada...kat tepi belah kiri op coz la aku kan..=)
belah kanan tue kak linda, dia nie kire pangkat kakak la pada aku..lom kawen lg..sape yg nak isi borang sile beratur..heh

Yang kat tengah tue, korg da tau kan..Bestfriend aku, Puan 'D'..coz kat entry aku sblom nie ade aku tunjuk pic dia..ala mase kitorg g karox..
-->>YG NIE EK..



Now, dia tgh pregnant 6 bulan..waaa x lame lg kuar la menantu aku..oppsss
Aku da chop dulu tau nga dia..hehe
Aku nga dia mmg satu kpale..ngam hoooooo

Dua² da kawen pun still sengal lg..haha
Husband kami berdua sporting oke..=)




Nie Cik Jennifer..Officer aku..dia nie dok sebelah bilik aku jek..
tp ari nie dia kene pindah ke blk lain..
dpt jiran baru lew aku..huhu



Me wif Kak suya & Kak Shila..
Nie pun opismate yg bleh dikatakan ngam jgk nga aku..
Aku suke diorg nie sbb diorg nie sporting sgt..kelakar wooo

Yg aku circlekan kat blakang tue...jeng jeng..
That's my boss..tinggi kan dia..^^



Inilah antara org² yg rapat nga aku kat opis..sorg lg = cc raz xde dlm nie..
kami mcm big family la gitu..hehe..

(",)





Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ "U", Just Go Away ♥



WTF..
"U" just go to hell..
I don't need ur word..
Just get away from my life..

From now on,
this "garl" will be my enemy..4ever..
u hurted me n u get it back..

i'll do it smooth & u'll feel it slowly before it boooommmmmmmm..

Now, u ready to be part of helllllllllllllllllllllllllllll!!!






Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Bulan Penuh To Be??? ♥


Huhu..ape yg bulan penuh to be tue?
Cube korg tgk muke aku btol²..
Memang dah nak jadik cam bulan penuh kan..huhu

Tapi, yg aku geramkan sgt..
Tubuh aku x plak naik berat..
Dok maintain turun naik between 46-49kg..

Haish, biler la aku nak gemuk nie..
Makan dah banyak..tp degil gak badan aku nie..huhu

Xpe², nanti aku sumbat lg nga makanan byk²..
Huhu..
Lagi setengah jam nak balik..yippieeeeee
(",)


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ 3 Days Until 2010 ♥


Olaaaa guys...
korg rase x taun 2009 nie mcm sekejap jek..
Ke aku jek yg rase..huhu
Tp seyes, dlm taun 2009 nie kan..mcm² bende jadik dlm idup aku..
Yang best x best sumer ade..lengkap!!!

Yang paling best & bermakna bg aku......-->>
Of coz la time aku nikah (19/09/2009)..that's mean=====
Impian aku tuk bersama org yang aku sayang tercapai...
Even byk gak rintangan yg terpaksa kami lalui...
Alhamdulillah memang jodoh kami...<"._.">

Sedar x sedar dh lebih 3 bulan kami hidup bersama...weeeeee
Seronokkkkk...



InsyaAllah skrg tgh berusaha utk menambah bilangan ahli keluarga:-)
Kalau ada rezeki cepat la dapat ye..Mudah-mudahan aminnnnn
(Korg tlg doakan yek)wink²

Oke la..xde ape da nk citer..
Kpale ngah pk nak balik jek...nape?
sbb mr hubby cuti ari nie smpai la 5/01/2010 nie..
Jeles weh haku..huhu

Tue yg hati asyik nak balik jek..haha..
(",)




Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ In Love With You're My Everything ♥




You're my everything

The sun shines above you make the blue bird sing
The star that twinkle way up in the sky
Tell me I'm in love


When I kiss your lips
I feel the roaring thunder to my finger tips
And all the while my head is in the spin
Deep within I'm in love


You're my everything
And nothing really matter what the love you bri
ng
You're my everything
To see you in the morning with those big brown eyes
You're my everything
Forever and the day I need you close to me
You're my everything
You never have to worry never fear
Coz I'm in near


For my everything
I left up from the land and see the sky above
I swim within her ocean sweet and warm
There no strong my love


When I hold your tight
And nothing that can harm you in a lonely night
I'll come to you and keep you safe and warm
There no storm my love


La..la..la..la...la..la..la...

You're my everything
the sunshine above you make the blue bird sing
The star that twinkle way up in the sky
Tell me I'm in love

When I kiss you lips
I feel the roaring thunder to my finger tip
Deep within I'm in love

You're my everything
And nothing really matter
You 're my everything
To see you in the morning with those big brown eye

You're my.......

CLICK HERE TO DOWNLOAD THIS SONG(",)

p/s:Abang, you're my everything..Mwaaahhhhhh



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Esok Cuti..Sokka ♥

Esok bape ari bulan?
25 December 2009 (Jumaat)
Hari Krismas kan..
cotiiiiiiiiii....yeahhaaaaa

sonok nye..
muleh tido sepuasnye..
ari nie pun aku nyaris² ingat cuti dah..haha
x sabar nk cover balik tido aku yg x ckup nie..huhu



saje tunjuk muke sengal kat korang..haha
konon² blur ar nie..huhu
ape plan korang utk cuti kali nie?
biase ujung taun kan org g coti² malaysia..

aku biase la..
membongkang di atas katil bersama mr hubby..=)
nanti klau trase nak pg jalan² kuar jek..
nanti kang plan itu ini..
bile malas menguasai diri..adoyaiiiii
kene bebel nga mr hubby...huhu



mr hubby jgk mau tunjuk muke sengal..hikssss
aku layankan aje..mmg prangai nye gitu..
i loikkeeee aje...=D

adiossssaaaaaaaa
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Meet My Nephew...ZAFRAN ♥

Entry nie..aku nak introduce kat korg..
anak sedara aku yg dok dekat nga aku..
dia dok bangi, aku dok putrajaya..
dekat la kan..

dulu salu gak g umah dia..tp
sejak kawen nie dah jarang dah..hehe
meh aku tunjuk muke budak suke jalan² nie..








Hai..Saya la Muhammad Zafran Bin Hishamuddin..
Sayep comel kan..
wah, kecik² dah pasan ko..haha
ini budak manyak pandai ko..
kadang² ko jadik geram nga dia..nak penyek² jek..
haha...matik la aku kene marah nga ibu dia..


muke kerek x yah ckp la..
eksyen jak lebih..tecik² dah pandai eksyen..huh
haha..nie mase kat surau KLCC tmpat Aquaria tue..
mase nie kitorg da kuar..kul 6 lebih..
nak semayang asar...



susah tau nak tangkap gambor dia..
lincah, cergas & aktif..
owh, anak sedara aku mesti la aku suke...opsssss
sory mr hubby...huhu


byk dah gigi dia..dulu ade 2 batang jek..
nie dah nak penuh gusi dah..owh, mase nie dia sgt lapar oke..
makan honeystar jek..cian zafran kan..huhu



Oke x sayep wat aksi gini?haha=)
owh, dia cute mcm mak sedara dia jgk oke..haha
wah tetibe pasan..hiksssss



ini wajiib nie..
kene akhiri nga muke mak sedara + tuan punye blog yg x semenggah itu..huhu
asyik zafran jek posing..mak teh dia pun nak posing jgk

glemer x name mak teh..wakaka..cam tua jek..
padahal baru 23 aku nie tau..
i masih mude ye nyah..huuuuuu
(",)


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Last Part Aquaria ♥

Ye, ini last part sal aquaria..
meh aku gtau harga tiket..
dewasa = RM38 (With Mykad RM28, so sila tunjuk mykad ek)
Kanak² 3 tahun ke bawah =Free
Kanak² biase aku xtau oke..haha


Nie aku posing nga obor²..cantek weh..
biler lampu pink, dia jadik kaler pink..biler lampu ijo..ijolah weii..=)
tapi kat dalam nie gambor x brape terang..
xtau la sbb kamera fon aku ker nape..

mr hubby mmg sengal oke..nie mase kat kedai souvenior dlm tue..
xdela mahal sgt barang dlm nie..oke² jek..
tp aku xbeli ape pun..ala bkn jauh pun..
nanti leh pg lgi..


ko tgk jek la..
cmner nak jadik bapak budak klau prangai cam bebudak..
adui...opppssss bkn dia jek..
aku pun same 2x5 jek..melayang kesengalan dia tue..



Kan nak krismas nie..
so dlm tue pun ade pokok krismas bagai...
sampaikan dlm kolam pun ade tau..
oke x gaya aku posing..ade ala² next top model x...huhu


haaa nie lg budak tecik itu..
suke dia tau dok main²..yg penat ayah dia la..huhu
klau x bagi dia meraung ko..satu aquaria leh dgr..(tipu)

abis sudah..sape yg xpg lg tue..pg la ek..
berbaloi tau korang masuk..
bwk budak² lg best..

mggu nie akak aku ajak g KL BIRD PARK lak..
xtau jadi ke x..sonok berjalan time cuti nie..abiskan duit..wakakaka


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Aquaria Second Part ♥

Kembali lagi adik² dlm rancangan mari belajar..
haha...meh² tgk gambor lagik..



ikan nie besar weh..mau berat dlm 200kg..
besar gilos..
pastu kan..aku rase ikan nie burok la..dah la mulut besor..huhu



khusyuk tau laki aku dok nengok ikan..
dia nie dah la suke memancing..
dpt tgk ikan macam lupe bini weh..haha


ini org kan..
suke paksa² saye meh..paksa ape?
paksa sayep ambik pic dia..huh
kakak sape lew nie..hehe



ini hubby sayep, xpe tempek gambor dia kat cnie..=D
ini lah muke dia bile kene pakse senyum..yela..
ambik gambor asyik seyes jek..
dia mmg x reti nak senyum bagai nie ko..


eksyen jak lebih..
ini aku yg suh dia pose ala² cenggitu..haha
ramai dowh org time kitorg pg nie..
panjang giler nak kene beratur beli tiket..huhu



ini ikan jerung kot klau x silap aku..susah weh nak tangkap gambor ikan nie..
asyik lari situ sini jek..dah la pening aku dok dongak ke atas..
maybe sbb cermin dia tebal sgt..so power mcm spek kot..
sumer pening² lalat bile masuk dlm nie..



haha..ko klau dgn budak nie mau gelak jek tgk aksi dia..
mcm² weh..nie time dia merangkak..haha
tue ayah dia dok cover takut jatuh kat tepi benda berjalan tue..ape ntah..
mcm escalator kat KLIA..klau mls jalan naik nie la..



asyik pic dia jek kan..yela dah aku yg dok tangkap gambor..
sbb tue gambor aku xde sgt..huh


ini lagi sorang..
mau aku ambik pic dia nga jerung..
skali budak kat tepi tue interprem..haha



betulkan ckp aku..huhu..
adusss xpela sesekali dia nak glemer kan..aku mmg salu dah glemer kat cnie..
yela, blog aku kan..haha

opssss..lom abis yek..ade lagi nanti last part..haaa, ambik ko..
aku malas ko jampi bagi rajen..skali aku bagi..
berpinau bijik mate nak bace...=)

(",)


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Kami Ke Aquaria ♥

Hai..=)
sayep suda rajen..haha yeke..
oke, skrg sayep nak citer mase sayep g aquaria..
Kat KLCC(Kuala Lumpur Convention Centre oke..
Mukan Kuala Lumpur City Centre..yg niepun KLCC jgk..
jgn pening² ye sbb sayep pun suda pening ritu..haha

jom lah tgk picca..sy story ikut gambor oke..






Op coz kene tunjuk gambar tuan tanah dulu...hisssss
ala, kasi la can sayep glemerkan diri oke..haha
dslm akuarium di blakang itu sayep x tau ikan ape..suda lupe ma...=)

owh, sori yek..
gambor adalah gelap sbb xtau ape masalah nga E71 aku tue..


Ini binatang sgt unik oke..
dia macam daun tp cube kamu smua tgk kpale dia..
ini klau jmpe kat pokok mesti x cam ckp daun nie kan..huhu
tetibe geli tgk pic nie..heeeee


ini rama-rama manyak besau oke..
cube kamu lihat bahagian yg sayep bulatkan itu..
mcm kpale ular tau..huhu..


yg ini butterfly sume kiut² weh..
geram jak nengok..
nk tgk lagi banyak?
sile ke aquaria..muehehehe


owh, gambar laki harus kene tunjuk..
nanti org ckp single plak..kekekeke
abaikan muke dia yg seyes tue..palsu semata oke..


haa, sape budak kecik yg sayep bulatkan tue..
nak tau???
itulah zafran..anak sedaraku yg nakal..
ko tgk la weh, khusyuk giler dok nengok ikan..


empat sekawan..hikssss
itulah mak & ayah zafran..
bkn yg pakai kemeja kotak² tue ye..itu laki sayep..=)
good boy zafran..pandang bile mak teh ambik pic..haha


tgk la tue..sonok dia dpt jenjalan..
nak ambik pic dia kene panggil name dia..baru dia pandang..
cute weh my nephew nie..geram jak mau cubit²..
tp dia xmau org dukung sbb dia nak jalan sndiri even kaki terketar-ketar..haha
sian ayah dia kene layan dia..aktif budak nie..=)


sayep lagi?muahaha..harus la kan..
da abis ker?blom lah..
nanti sayep sambung kat next entry..manyak sgt pic..
mau rehat dulu..adusss suda penat..=D

(",)





Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ ................ ♥

malas nak update..
padahal byk nau story nak citer..

tp aku malas....
malas dan malassssssss..

jumpe lagi biler aku rajen..
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Boring Dok Umah Sensorang ♥

hai allssss...
bosan giler nie..dok umah sensorang..
mr hubby keje..

semalam kuar g jenjalan kat aquaria KLCC..
Best sgt2..

nanti gambar senin nie ek..
byk sgt pic yg aku ambek..huhu

lagi 3 jam mr hubby balik..
huhu windu nih..
nak g jenjalan malas....sbb xde geng..
Ingat nak g jusco nga akak..tp
dia g lewat malas la nak ikut..
kang mr hubby balik aku xde kat umah cian dia..huhu

adiossssaaaaa
(",)





Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Hari Nie Nak Rehat ♥

wallaaaaaaa..
aku nak rehat ari nie..xmo post entry..
just nak komen blog org jek..

nak ambik feel esok nak coti..haha
oh ye, mr hubby x keje esok..sabtu jek keje..
ada lew jgk mase sehari aku nak manja² nga dia kan..hehe

oke sumer..
Selamat bercuti..

Diakhiri dgn muke aku yg x semenggah nie..haha







Adioooossssaaaaa
(",)


p/s: boss aku coti start ari nie smpai 4/1/2010 baru masuk keje..
so, 2 mggu nie aku la boss....walaweeeeee



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Stewardess Vs Awan Dania ♥

Oke, aku nak citer sal cita² aku mase kecik..
Dulu mase kecik kan cikgu salu tanye ape cita² kiter..
Biler besar nak jadi ape..

Korang tau aku jwp pe?
Cita² saya nak jadi secretary @ pramugari..
imagine aku yg mase tue xtau pape leh jwb gitu..
why?
sbb dulu aku terpengaruh nga tv..
mmg dua nie cita² feveret aku..

dan skrg..
aku dpt ape yg aku impikan..
aku skrg bergelar..
Seorang secretary...=)

Dulu belajar kat polisas(poli kuantan)
ambik course diploma sains kesetiausahaan
pastu malas nk study dah tros apply masuk gov..
x smpai 3 bulan dpt surat interview then 3 bulan lepas tue..
aku diterima bekerja=)

yup, aku senang nk dpt keje..
rezeki masing² kan..

Now aku ngah berusaha utk ke gred yg lebih tinggi..
InsyaAllah ada cita² nk further study..
cume tggu mase yg sesuai jek..



tapi, sejak tgk awan dania nie..
tibe² rase hati aku melonjak² nka jadik stewardess..
aku gtau la mr hubby..
ingatkan mr hubby marah ke x kasik ker..
tapi..

mr hubby sokong aku lagi ado weh..
haha x sangka aku..
tapi klau jadik stewardess aku kene bukak la tudung..
mr hubby x suker sbnarnye pompuan x pakai tudung..
tapi ntah dia kene rasuk nga antu ape ntah..
tetibe jek bagi aku jadik stewardess yg sememangnye kene bukak tudung tue kan..

maybe sbb masyukkkk kot..ntah la..
nanti la aku pk balik cmner..

tgk pada rezeki yg Allah nak bagi kat aku..
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Sape Nak Teman Aku G Jenjalan 3 Hari ♥

Xleh nak post picca pun xpela..
Aku totap nak update..oke?

huhu..sbnarnye aku sedey..
Nanti cuti 3 hari start jumaat kan..
Aku ckt nye plan nak ajak mr hubby g jenjalan puas²..
Rupe-rupenye hajat aku x kesampaian..

Sebab?
Mr hubby kene keje..OT weh..
Jumaat sabtu dia kene ot..pastu ahad lak dia de dinner company dia..
Dia jadik urusetia so pepagi ahad tue dah kene pg kat Marriot Hotel..
Oh ye dinner dia kt sane..

Aku?
Tengah tensen meroyan sbb kene tggal sorg kat umah..
Tros memberontak ko..

Ape lagi, mintak izin nak kuar tanpa dia..
Dia mmg la bagi sbb dia tahu aku nie bosan dok umah sensorg..mau giler..huhu
Tapi masalahnye..aku xde geng..

Kene ajak yg satu kepala nga aku..
Tapi sape ek?
Ade sape² nak ikut ker?
Sumer aku tanggung..
Korg akan dilayan ibarat puteri raja..nape puteri?
sbb utk pompuan je ek..men not allow..huhu

Dari tiket wayang ke makan minum korang..
Sape nak sila angkat ibu jari kaki..motip?
suke ati aku lew...

sambung sedih ahh...
Adiooosaaaa
(",)

Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Hampa =( ♥

Aku tensen nie weh..
nie sumer salah sendiri la nie..

sal ape?
sal aku lupe bwk kabel fon dtg opis..kan dah meroyan x leh update..
bukan main tangkap gambor..huh

Carik kabel x jmpe..
Baru ingat semalam bwk balik letak kat atas meja..
Pagi tadi sbb da lewat kelam kabut aku lupe..

Sila hentak kepala sndiri wahai puan zaza..
ke ade sape² yg nak tolong hempuk?
wah ramai jek yg angkat tangan..
blueeeekksssss
(",)


Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Pasar Tani Means....X Yah Masak..weeee ♥


Muke hepi x yah masak ko..lalala
Jap lagi nak g pasar tani wif my hubby..

Biler ade pasar tani, makne nye aku x payah masak weh..hepiiii
X sabar mau pulang..hiksss


Adioossaaaa
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Nape Dia Cantek Sangat ♥

Kat Malaysia nie...
Satu² nye artis yg paling aku suke ialah
Dato' Siti Nurhaliza..
Nape aku suke dia..
Sbb bagi aku dia cantek sgt²...
Untuk weh Dato' K dapat dia..
Telan liur jek la laki lain..
Mesti Dato' K bangga giler dpt Ct nie..huhu


Jelez aku tgk dia nie..
Dah la cantek, putih melepak lak tue..
Kulit gebu giler..hoho
Alahai ct..nape la ko nie cantek weh..


Aku lak nan ado gitu..
Muke x selawa mane..tapi tetap cun oke..haha
Putih pun idok..secukup rase jek..
Kan best klau aku cantek cam ct nie..
Kompom "Dato' Kamaruddin" aku pelok x lepas²..wakakaka

Nampaknye kene salu g spa la nie..
Kalau nak kulit menggebu cam ct..alahaiiiiiii
Adiosssaaaa
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥

♥ Mata Kurniaan Ilahi ♥

The best part yg aku suke dengan diri aku ialah mata..
Nape, sbb aku rase mate aku cantek..wah tetibe ko perasan..lantak....
sbb tue aku suke bile make up tang mata..
cume aku x brape nak terrer lagik..
masih dlm learning proses..

aku suke teknik smooky eyes..
tp seyes ckp aku still x reti cmner nak wat smooky eyes tuh..
dah byk kali blaja tgk org wat..
smpai skrg aku xtau wat weh..huhu



Bulu mata original oke..haha
Bulu mata aku agak panjang sbb ade la dlm 2 kali gak aku kerat bulu mata aku nie..
kan org ckp klau nak bg bulu mata panjang kene potong ckt..
so, aku try n menjadik kat bulu mata aku nie..
x payah susah² nak pakai fake eyelash bagai..huhu



aku klau pakai eyeshadow gitu² jek..
light² gitu u..sbb nye..
aku x reti nak wat terang² sbb nanti burok ko..
pakai pun bawah² jek..



then, aku suke wat mata aku cam ghotic ckt..
pakai eye liner atas bawah..hitam gitu..
org ckp, make up nie bile tang mata lawa..
nmpak la ko lawa..aku tgk artis pun camtue..
tang mata diorg mmg lebihhhhhhh...

oleh sbb aku nie suke melawa & mr hubby pun mmg suke aku melawa..
Aku kene blajar lg make up dgn lebih pandai..
so, sape² yg terrer make up tue sile la ajar aku yek..huhu

Tapi xmo la make up yg tebal²..
aku suke yg light² jek tp tang mata harus meletop..boleh?
wakaka..

Adiosssaaaaa
(",)



Lot's of lurve
♥ Mrs.Kamaruddin a.k.a PuteriBunian ♥